Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det er da dejligt, at vi kan betale med plastikkor­tet. Jeg har dog på fornemmels­en, at muligheden gør, at vi forbruger mere. Når vi afregner i kontanter, bliver vi hele tiden mindet om, hvor mange penge der er tilbage til resten af måneden. Det fortaeller kortet ikke. Og hvis tre-fire elvaerker bliver bombet ved en terrorhand­ling, så stopper al kommunikat­ion, og kort og skaerm bliver vaerdiløst. Som jeg ser det, vil en afskaffels­e af kontanter fratage os vaesentlig­e handlefrih­eder.

Hans Winkel Merianvej 19 Middelfart

at det lige er kommet frem, at den danske stat smider 100 millioner ud af vinduet årligt, fordi de har ejendomme på de bedste adresser i København og i resten af landet, som står tomme. Det er sjette år, det foregår, og skyldes bl.a. udflytning­er af statslige arbejdspla­dser. Hvordan kan det vaere, at staten ikke har valgt at saelge nogle af disse ejendomme?

Rune Olsen Kastrup

at politikern­e skulle vaere politikere for alle danskere. Men nu går Nordsjaell­ands ’helte’ så ind i ’kampen’ mellem Jylland og Sjaelland. En kamp om motorveje! Hvor er det ynkeligt. Motorveje må vel bygges – i harmoni med naturen – hvor det findes allermest nødvendigt. Men uden hensyntage­n til, hvem i Jylland, Sjaelland, Fyn eller Bornholm der har fået hvad. Niels Eugen

Aarhus

at når folk bliver spurgt, er 90 procent positive over for donorregis­tret, men kun 22 procent har tilmeldt sig. Det kunne vel tyde på, at de alligevel ikke er så positive, når det kommer til stykket, og udspørgere­n er forsvundet. Sven Klink

Bejt Vaenge 29 Hjørring

at det er fint, at Ekstra Bladet skriver om statens tomme ejendomme og boliger, men jeres liste mangler de 10-12 tomme raekkehuse på Tingstedet i Hørsholm lige ved siden af Sjaelsmark. De har stået tomme i hvert fald ti år.

Hans Nielsen Allerød i

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark