Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Efter et par dage med fuld fokus på dine relationer, i saerdelesh­ed på kaerlighed, hvis du er i parforhold, så traenger du til en dag hvor du kan fokusere på dig selv, og dine egne ønsker. Der er måske lidt uro i eftermidda­g, men i aften får du sat skik på tingene, og det giver dig ro.

LØVEN 23/7-23/8

Efter et par dage med fuld fart frem, traenger du mere til at hygge dig hjemme i dag. Gerne sammen med dine allernaerm­este. Du vil gerne vaere sammen med andre mennesker, det skal bare vaere meningsful­dt, så I kan få jer et par dybe samtaler, der giver nye perspektiv­er.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du traenger til at vaere alene i dag, og du traenger til at tage dig af dig selv. Du vil gerne have muligheden for at gå i dybden med ting der interesser­er dig lige nu, uden at skele for meget til andres interesser. Det kan hjaelpe dig med at daemme op for eventuel indre uro.

TYREN 21/4-21/5

Du har knoklet på jobbet på det seneste, i dag traenger du til at tage dig af dine relationer. Isaer kan du fokusere på dit parforhold, hvis du er i forhold. Er du ikke i forhold, kan du fokusere på hvad du ønsker dig af en partner. Hav øjne og øre åbne, måske findes han/hun.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Økonomien har vaeret i fokus for dig på det seneste, og du har nok i det hele taget vaeret i dit ansvarlige hjørne. I dag vil du traenge til at give mere slip på det hele, og lade tiden gå, gerne med noget du er nysgerrigh­ed efter, noget der ikke nødvendigv­is altid er tid til i hverdagen.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Efter et par dage med fuld fokus på dine ambitioner og din fremtid, så traenger du til en mere afslappet dag i dag, gerne sammen med gode venner. Du traenger til gode samtaler, hvor du virkelig kan få lov til at maerke hvem der er der for dig, når du har brug for det i dit liv.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du tager virkelig arbejdshan­dskerne på nu, og du er ikke bange for at bestille dagens gode gerning. Det haenger nok sammen med at du kan se meningen med galskaben, du har højere mål og drømme du kaemper for nu. Det giver lidt stress undervejs, i aften er der ro på.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du bør nok kigge lidt på økonomien i dag. Der er et par ting du nok gerne vil bruge penge på, noget der kan vaere med til at give dig overskud. Derfor kigger du også budgettet efter, for at få råd til disse ting, således at der kommer et overskud både personligt og økonomisk.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I dag har du fuld fokus på din fremtid, og du mangler ikke ambitioner lige nu. Du er villig til at gå langt for at få dine drømme til at gå i opfyldelse, og for at få dine mål til at blive til virkelighe­d. Du får nye input, samtidig med at du bruger din erfaring. Det bringer dig langt i dag.

KREBSEN 22/6-22/7

Du har traengt til at vaere hjemme på det seneste, men i dag skifter du fuldkommen gear, du vil gerne opleve noget og du finder dit indre legebarn frem. Du kan gå i dybden med én af dine kreative interesser, og finde nye vinkler, samtidig med at tingene kan komme i flot i mål.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du traenger virkelig til at vaere sammen med andre mennesker i dag, efter et par dage hvor du mere har foretrukke­t dit eget selskab. Du er fuld af energi, og du bliver modtaget godt hvorend du kommer frem. Du har mange nye ideer, og du afprøver dem nok også i praksis.

FISKENE 20/2-20/3

I dag traenger du endelig til at der skal ske noget nyt i dit liv, og du traenger til nye og spaendende oplevelser. Det må gerne vaere noget der flytter dine graenser, bare du har dig selv med i det. I dag er du god til at finde en balance mellem det nye du vil, og dét du har i bagagen.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark