Ekstra Bladet

– Jeg vil blive så skuffet, hvis ikke klubben slipper mig, fastslår Bubacarr Sanneh SAELG MIG NU

- KLAUS EGELUND ege@eb.dk

Anderlecht vil ikke slippe drømmen om Bubacarr Sanneh, og op til FC Midtjyllan­ds Europa League-kamp mod The New Saints i aften har belgierne nu haevet deres bud på FCM-klippen til 45 mio. kr.

Og mestrene bliver nu presset på de indre linjer, for spilleren selv toner nu rent flag og bønfalder ulvene om at få lov til at gå.

– Jeg har fået at vide, at klubben ikke ønsker at saelge mig, fordi jeg er en meget vigtig spiller. Det er dejligt at vide, men jeg føler, at klubben efter købet af Alexander Scholz har så stor kvalitet i truppen, at det er muligt at lade mig gå.

– Derfor har jeg naermest bønfaldt klubben om at slippe mig, fortaeller Bubacarr Sanneh til Ekstra Bladet.

Gambianere­n har på naermest sensatione­l vis taget skridtet op siden sit vinterskif­te fra AC Horsens. FCMboss Claus Steinlein beskriver ham som en kopi af Uche Okechukwu, der dominerede stort for Brøndby i starten af 90’erne.

Skal forsørge familien

FC Midtjyllan­d står i en staerk forhandlin­gsposition, fordi klubben har tjent mere end 150 mio. kr. på spillersal­g i år.

Samtidig vurderer klubbens sportslige ledelse, at gambianere­ns markedsvae­rdi vil stige i et europaeisk gruppespil, hvis AC Milan eller Arsenal eksempelvi­s kommer op af hatten.

Bubacarr Sanneh ser ikke tingene sådan.

– Under hele mit ophold i Danmark har min familie vaeret afhaengige af min hjaelp økonomisk. Jeg sørger for mine foraeldre og syv søskende hjemme i Gambia, og når jeg har gjort det, har jeg ikke meget tilbage til mig selv.

– Sådan har det vaeret i fire år nu. Derfor er muligheden i Anderlecht enestående for mig – både sportsligt og økonomisk, fastslår han.

– Jeg har forsøgt at holde det for mig selv, fordi jeg godt ved, at jeg har en kontrakt med FC Midtjyllan­d, som jeg er bundet til. Men jeg har indset, at det her er så stor en mulighed, at jeg ikke kan slippe den.

– Det vil betyde utrolig meget for mig selv og familien, og det har jeg også forklaret FC Midtjyllan­d, siger forsvarskl­ippen.

De afgav et løfte

– Jeg tror på, at det her er min mulighed for et skifte, der kan føre endnu mere med sig. Der er så stort fokus på spillere fra Belgien i både England, Tyskland og Italien, at jeg ikke kan lade det smutte, fortsaette­r han.

– Min landsholds­kammerat Omar Colley gik fra Djurgården til Genk for to år siden … Han er netop skiftet til Sampdoria, fortaeller Bubacarr Sanneh og tilføjer:

– Jeg vil blive så skuffet, hvis ikke klubben slipper mig. Da vi snakkede sammen under forhandlin­gerne om mit skifte til FC Midtjyllan­d, understreg­ede de netop, at det var en klub, der var dygtig til at hjaelpe spillere videre mod større klubber.

– De lovede, at de ikke ville stå i vejen, hvis det rigtige dukkede op. Det her er det rigtige for mig, fastslår han.

FC Midtjyllan­d spiller i aften Europa League-kval mod The New Saints fra Wales – Bubacarr Sanneh er med i truppen.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark