Ekstra Bladet

Kaempe-operation forsinker Kent Nielsen

-

Den tidligere Silkeborg-spiller Michael Hansen får ansvaret for at genrejse sin gamle klub inden EM-helten Kent Nielsen overtager klubben naeste sommer.

Den konstrukti­on er nødvendig, fordi Kent Nielsen skal gennem en voldsom operation om kort tid.

Den gamle forsvarssp­iller har gennem en årraekke døjet med skavankern­e fra den aktive karriere. Det har efterladt ham med en smadret ankel. Derfor skal han have et helt nyt ankelled indoperere­t.

Indgrebet er komplicere­t og kraever efterfølge­nde lang tids hvile inden den omfattende genoptraen­ing. Således går der op mod tre måneder, før han overhovede­t må laegge vaegt på leddet.

Med på sidelinjen

Silkeborg har derfor besluttet sig for at fastsaette en startdato, som er konservati­v set i forhold til det tidspunkt, hvor Kent Nielsen må forventes at vaere i vigør igen.

– Det har ikke vaeret et tema i forbindels­e med for- handlinger­ne, at Kent Nielsen har vaeret i OB. Den del er afklaret.

– Det har udelukkend­e vaeret drøftet, hvornår det må ventes, at han kan varetage jobbet fuldt ud i stedet for, at vi fastlagde en dato, som så måtte udskydes, forklarer Silkeborg-direktør Kent Madsen.

Kent Nielsen kommer imidlertid ikke til at vaere helt inaktiv. Hvad angår anskaffels­en af nye spillere, kommer den kommende Silkeborg-traener til at give sit besyv med.

 ?? FOTO: LISELOTTE SABROE ?? Kent Nielsen skal opereres i en slidt ankel efter de mange år som aktiv spiller, inden han kan tiltraede som cheftraene­r i Silkeborg IF naeste sommer.
FOTO: LISELOTTE SABROE Kent Nielsen skal opereres i en slidt ankel efter de mange år som aktiv spiller, inden han kan tiltraede som cheftraene­r i Silkeborg IF naeste sommer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark