Ekstra Bladet

Hun stjal også fra mig

-

Efter at sagen kom frem, modtog politiet en raekke henvendels­er om aeldre, der kunne have vaeret udsat for bl.a. tyveri. En af dem drejede sig om 72-årige Kirsten Bang Olsen, der selv vidnede i retten.

I marts havde hun haft besøg af hjemmehjae­lper Gitte Kristensen, da hun opdagede, at hun manglede 3000 kroner fra en lille håndtaske, der var godt gemt vaek. Hun vidste med det samme, at det måtte vaere hjemmehjae­lperen, der havde stjålet pengene, og sagde det til en veninde, hvis mand kontaktede politiet, forklarede Kirsten Bang Olsen til Ekstra Bladet efter retssagen i Holbaek.

I går blev hjemmehjae­lperen ligeledes dømt for tyveriet, og Kirsten Bang Olsen var lettet over, at hun havde fået medhold i sagen om de stjålne 3000 kroner.

Hun mente dog ikke, at faengselss­traffen på to år og seks måneder mod hendes tidligere hjemmehjae­lper var tilstraekk­elig, efter at hjemmehjae­lperen ligeledes var dømt for at have bedøvet og røvet en 86-årig kvinde i byen.

Meget groft

– Jeg synes, det, hun har lavet, er meget groft. Hun har haft en betroet stilling og har haft med komplet hjaelpeløs­e mennesker at gøre, lød det fra den 72-årige kvinde efter retssagen.

Anderledes tilfreds med dommen var anklager Sanne Watson, da hun forlod Retten i Holbaek, til trods for at anklagemyn­digheden forinden havde kraevet, at Gitte Kristensen skulle straffes med ikke under tre til tre et halvt års faengsel.

– Anklagemyn­digheden er fuldt ud tilfreds med, at der blev afsagt dom i fuldt omfang, sagde hun.

Hjemmehjae­lperen stod i retten tiltalt for tyveri, røveri og for at have udøvet legems-angreb af saerligt rå, brutal eller farlig karakter, og hun blev kendt skyldig i samtlige af disse forhold.

 ?? FOTO: EKSTRA BLADET ?? Kirsten Bang Olsen fik frastjålet 3000 kroner, også det blev hjemmehjae­lperen i gør dømt for.
FOTO: EKSTRA BLADET Kirsten Bang Olsen fik frastjålet 3000 kroner, også det blev hjemmehjae­lperen i gør dømt for.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark