Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at når så forholdsvi­s få melder sig til donorregis­tret som påstået, er det måske, fordi de overhovede­t ikke taenker på andre end sig selv og egne behov.

Vi har det jo godt og kan gøre, hvad vi har lyst til. Vi kan da ikke klare mere.

Så hvorfor dog bekymre sig om andres problemer? De giver os bare hovedpine. Veber Finnedal København

at helt aerligt så er det jo fuldstaend­igt hul i hovedet, når Venstres beskaeftig­elsesog integratio­nsborgmest­er i København, Cecilia LonningSko­vgaard, gerne vil have flere flygtninge til byen.

Det bliver et nej tak herfra. Vi har problemer nok med ghettoer, bander, islamistis­ke miljøer og så videre.

Og vi har bestemt ikke brug for flere.

Carl Christian Ebbesen (DF)

Medlem af Københavns Borgerrepr­aesentatio­n

at det, at nyhederne tager de 170 bilbraende op i Sverige, ikke er godt, da det jo kan skabe fremmedhad og racisme. Det har jo intet med islam at gøre.

Godt, at Sverige ikke har maskerings­forbud ligesom her i Danmark.

Det ville vaere en klar diskrimina­tion, og det er så sandelig ikke for at bortforkla­re tingenes sammenhaen­g – med sort humor.

Michael Unna Pottemager­toften 208 Højbjerg

at der har vaeret snakket meget om klima og global opvarmning gennem årene, og en del af det har vaeret noget vaerre københavne­r-pladder. Derfor kan jeg godt forstå, at nogle, for eksempel DF, ikke gider høre mere på det. Men der er noget, DF glemmer: Den olie og kul, som er tilgaengel­ig for os nu, og som er baerende for vores civilisati­on, har kun en begraenset holdbarhed.

Derfor er vi nødt til at omstille vores energifors­yning til mere vedvarende energiform­er, som tilfaeldig­vis er mere eller mindre CO2-neutrale. Søren Nielsen Almegård Alle 7 Kastrup

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark