Ekstra Bladet

Jeg har bare ikke tid

PAPE UDSKYDER BRYLLUP IGEN: – Vi skal over på den anden side af et valg, før vi får tid til det, lyder det fra K-formanden

- SOFIE NEPPER-CHRISTENSE­N sen@eb.dk

De har vaeret forlovet i mere end et år, Søren Pape og hans forlovede, Josue Medina Vasquez. Men nu er deres bryllup udskudt endnu en gang.

Sidste år lød det ellers fra K-formanden i et interview med Fyens Stiftstide­nde, at de to er forlovede, og at der oprindelig var tale om et sensommer-bryllup i 2017.

– Vi havde talt om, at det skulle vaere nu her i sensommere­n, men det har vi ikke fået planlagt, og nu er Josue jo i Den Dominikans­ke Republik. Så der går nok et års tid, lød det fra Søren Pape.

Udskudt igen

Året er gået, men der endnu ikke fastlagt nogen dato for et bryllup.

Det fortaeller den konservati­ve formand til Ekstra Bladet efter pressemøde­t i grønne omgivelser i Silkeborg, hvor partiet afholder deres sommergrup­pemøde.

Adspurgt om der er kommet en dato for brylluppet, griner Søren Pape.

– Ikke endnu. Vi taler jo om, ’hvornår skal det vaere?’ Jeg må bare vaere aerlig at sige, at livet som minister er meget travlt i forhold til at skulle planlaegge sådan noget. Han har sin virksomhed, som han har vaeret nede at passe her hen over sommeren. Jeg tror, vi skal over på en anden side af et valg, før vi får tid til det, lyder det fra Søren Pape.

Once in a lifetime

Han uddyber, at planen stadig er at holde brylluppet i Viborg Domkirke, men at parret vil have ordentligt tid til at planlaegge det.

– Det skal vaere en god dag, siger han.

Derfor er planerne heller ikke kommet laengere end til valget af kirke, fortaeller han.

– Var planen ikke, at det skulle holdes i 2018?

– Jo, det ville vi gerne. Men når vi så sidder og planlaegge­r, så er der jo 100 ting. Jeg har ikke prøvet at planlaegge et bryllup før, men jeg har jo hørt fra folk, der har gjort det, at de synes faktisk, det tager noget tid.

– Jeg har bare ikke tiden. Så vi har kigget hinanden i øjnene og sagt: Den her once in a lifetime for os, det skal planlaegge­s i ordentlig tid, siger Søren Pape.

Til svaret på, hvorvidt planen stadig er, at de to skal giftes, lyder det prompte fra Søren Pape:

– Jo, det kan du da lige tro!

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark