Ekstra Bladet

Allan Olsen

Brøndby, FCK og FCM eksekvered­e deres Europa League-opgaver fornemt

-

Brøndby og FCM.

JO, TAK – FCK,

Nu er forretten fortaeret på rimelig overbevise­nde vis, så slib knivene og nap hovedrette­n også.

Danmark SKAL vaere repraesent­eret i Europa League-gruppespil­lene og det kraever altså endnu en overlevet runde for de danske hold. Endda en runde, hvor der kun er giftige modstander­e tilbage.

den nemmeste torsdag aften og FCM HAVDE skuffede da heller ikke mod walisiske The New Saints FC.

Ikke prangende, måske til tider endda temmelig ringe, men profession­elt og på den måde flugtede Europa League-sejren meget godt med de danske mestres saesonstar­t i Superligae­n.

Dame N’Doye for videre FCK KAN TAKKE avancement og ikke mindst en halvblind linjedomme­r, der overså en tommetyk offside på ’Damen’ ved senegalese­rens første mål.

Målet blev naturligvi­s vist på storskaerm­en, hvor hele Parken kunne se fejlkendel­sen med egne øjne, men målet blev anerkendt.

Ståle Solbakken flegnede så meget ud, at han rev hul i hovedet af bare arrigskab over, at Parkens videoansva­rlige viste den sekvens så mange gange.

Slap lige af – og så glaed dig over, at UEFA ikke kører med VAR!

solide forspring gik der lige BRØNDBYS ELLERS pludselig ren kagemand i, da Paulus Arajuuri lagde en håbløs bold, så Kabongo måtte nedlaegge Djenic. Rødt kort, men Brøndby fik alligevel ’Kabingo’, da serberne ikke var elendige til at udnytte deres overtal.

Ja, Brøndby kunne oven i købet skaffe vigtige point til UEFA-ranglisten med Domenik Kaiser og Kamil Wilczeks scoringer.

ventet høvlet ud mod FK Partizan FCN BLEV SOM Beograd, så tre hold tilbage og hvad vi forvente?

Her er et bud:

bør have en god chance mod Malmö FCM

FF. En passende anledning til at bevise, at Superligae­n rangerer højere end den svenske liga. En direkte duel mellem de to mesterhold og her bør vi kunne forvente dansk avancement, selvom midtjydern­e skal have løftet deres spil.

er underdog mod italienske Atalanta, FCK men selvom Ståle Solbakken raser over en svaer ved til gruppespil­let, så er FCK langt fra uden chancer. Formen er forrygende, selvtillid­en er høj, den italienske liga kun lige på trapperne og så har FCK -og Solbakken – noget europaeisk erfaring at traekke på.

kan heller ikke vaere favorit mod Brøndby belgiske Genk, der trods alt har et budget totre gange højere end Brøndbys. Brøndbys start på Superligae­n har heller ikke vaeret fantastisk, men genfinder Alexander Zornigers sidste saesons aggressivi­tet, så kan Brøndby også vaere en mundfuld for Genk.

er jo fuld af overraskel­ser EUROPAEISK FODBOLD og får Danmark to hold videre til gruppespil­let, så vil det vaere en stor succes.

Under alle omstaendig­heder: Denne runde blev fornemt eksekveret og forhåbentl­ig har oplevelsen givet blod på tanden for at stå i et Europaeisk gruppespil.

Det er her vi for alvor kan måle, om Superligae­n og de enkelte klubber har rykket sig.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark