Ekstra Bladet

LADER SIG IKKE PRESSE AF STJERNENS ØNSKE

URO PÅ HEDEN: Sportsdire­ktør Svend Graversen vil have en ‘fair pris’ for Bubacarr Sanneh, der ellers indtraenge­nde har bedt om at blive solgt

- FOTO: CLAUS FISKER/RITZAU SCANPIX tna@eb.dk

FC Midtjyllan­ds forsvarsst­jerne Bubacarr Sanneh luftede i går sin hede udlandsdrø­m i Ekstra Bladet, hvor han bønfaldt den danske mesterklub om at acceptere et stort tilbud fra belgiske Anderlecht, der flere gange har budt på FCM’s gambianske guldfugl.

45. mio. kr. er blevet lagt fra belgisk hånd, men i Herning ved man godt, hvad tingene er vaerd, og sådan har sportsdire­ktør Svend Graversen det også med Bubacarr Sanneh.

– Jeg vil ikke kommentere på de beløb, du naevner, men vi er godt klar over, Bubacarr er et varmt navn. Jeg kan sige, vi allerede har en karrierepl­an for Bubacarr, og den går selvfølgel­ig over udlandet, hvis han fortsaette­r sin eksplosive udvikling. Men vi vil have en fair pris for ham, siger Svend Graversen.

Enestående mulighed

Det har man altså ikke fået endnu, vurderer de midtjyske købmaend.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r skal Anderlecht haeve sit bud betydeligt – og laegge på den anden side af 60 mio. kro., før man i den midtjyske direktion vil overveje et salg af Bubacarr Sanneh. Og det gaelder også, selvom FCM for kort tid siden hentede Alexander Scholz ind til det centrale forsvar fra Club Brugge på en femårig aftale.

– Vi hentede Alexander Scholz, fordi det var en enestående mulighed, der bød sig. Det havde ikke noget med et eventuelt salg af Bubacarr at gøre. Så de to ting, synes jeg, vi skal adskille, siger Svend Graversen, der ikke har nogen problemer med, at FCM-spilleren, der tilbragte hele kampen mod The New Saints på baenken, har afleveret et transferøn­ske i Ekstra Bladet.

– Vi ved, at Bubacarr er yderst profession­el, og vi er også godt klar over, han har udlandsdrø­mme.

– Han har kontrakt med FCM, men han ved, at det er planen, han skal videre på et tidspunkt. Om det bliver nu, kan jeg ikke sige på nuvaerende tidspunkt.

– Men det er kun godt, at vores spillere har drømme om at prøve sig af på endnu større adresser.

Bubacarr Sanneh kom til FCM fra Horsens så sent som i vinteren 2018.

– Det bliver en sjov modstander, og det er et godt hold, vi kommer op imod. Jeg kender ikke meget til dem, men jeg ved, de blev mestre i Sverige, og det barsler for kvalitet. Jeg tror umiddelbar­t, det bliver 50/ 50, sagde matchvinde­r Simon Okosun efter sejren mod TNS.

Velkendte navne

Cheftraene­r Jess Thorup kender ganske givet noget mere til Malmö FF, der har velkendte, danske navne som Lasse Nielsen, Søren Rieks og Anders Christians­en i truppen – udover spillere som Markus Rosenberg, Oscar Lewicki og den tidligere FCM-keeper Johan Dahlin.

– Det er et hold med mange store navne, og jeg tror, at det bliver taet over to kampe. Det vigtigste er, at vi føler, vi har en god chance. Om den så hedder 50/50, eller hvad den gør, er ikke så vigtigt, men det bliver en fordel for os, at vi slutter af hjemme, så vi får muligheden for at presse os gennem nåleøjet her på MCH Arena, sagde Jess Thorup.

FC Midtjyllan­d spiller altså ude mod Malmö FF på torsdag, inden returkampe­n finder sted i Herning en uge senere.

Det er kun godt, at vores spillere har drømme om at prøve sig af på endnu større adresser

Vi er godt klar over, Bubacarr er et varmt navn

 ??  ?? Bubacarr Sanneh måtte tilbringe hele Europa League-kampen mod The New Saints uden at komme på banen.
Bubacarr Sanneh måtte tilbringe hele Europa League-kampen mod The New Saints uden at komme på banen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark