Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du tager dig mest af egne ønsker, og du får en dag hvor dit indre er i fokus. Drømmene får frit løb, og de taender lys i mørket, og giver dig håb for fremtiden. Ikke fordi du er et dårligt sted i dit liv nu, du tror bare på en endnu bedre fremtid. Essensen af dine drømme traeder frem.

LØVEN 23/7-23/8

Du vil endnu en dag foretraekk­e at vaere hjemme, og heldigvis er weekenden lige om hjørnet. Så kan du gøre alt dét, der passer dig bedst. Du traenger til at hvile, og du traenger til at fornemme hvad du vil med tingene. Sen aften traeder det tydeligt frem, hvad du bør satse på nu.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du traenger til at tage dig lidt af dig selv, og du er ikke bange for at kraeve den fornødne ro. Du vil søge dit eget selskab så meget det er muligt, og her vil du nyde at slappe af og meditere lidt på egne tanker. Du føler dig saerdeles godt tilpas i dit eget selskab nu, nyd det fuldt ud.

TYREN 21/4-21/5

Du har fokus på dine relationer i dag. Isaer har du fokus på hvad du drømmer om, i forbindels­e med dine relationer. Du taenker både over hvad der er sket, og i lyset af dette, taenker du også over hvad du ønsker skal ske fremadrett­et. Du er ikke utilfreds, du er blot en drømmer.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du er nysgerrig som bare pokker for tiden, men det er ikke noget der koster dig alverden at gøre noget ved. Det hele foregår nemlig i dit indre, og dine tanker tager dig nye og spaendende veje hen. Du har en god fantasi, og du har i det hele taget hovedet godt skruet på i dag.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du traenger virkelig til weekend nu, du har mere lyst til at dyrke din fritid, dine hobbyer og dine venner, end du har lyst til at arbejde i dag. Du må nok arbejde først på dagen, men fra i eftermidda­g, og i saerdelesh­ed i aften, vil du føle dig rigtig godt tilpas i gode venners lag.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Endnu en dag knokler du på jobbet, selvom du måske har en tendens til at falde i staver i ny og nae. Lidt dagdrømmer­i har man også lov til, så laenge man bestiller dagens gode gerning også. Det gør du i dén grad, så tag det ikke tungt. Måske har drømmene en vigtig besked til dig.

VAEGTEN 24/9-23/10

Din økonomi er forstat i fokus, og i går taenkte du på at skabe dig et personligt og økonomisk overskud. I dag vil du have samme fokus, men du vil også give dig selv lov til at drømme. I aften vil det måske tilmed vaere tydeligt, hvad du skal undvaere, for at få råd til lidt mere.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Dine ambitioner er fortsat i fokus for dig, og du har store drømme for tiden. Du er ikke bange for at male med den helt store pensel, du kan ikke se hvorfor det hele skal vaere så småt. I aften vil tingene dog alligevel samle sig lidt, sådan at du kan få et overblik over dine drømme.

KREBSEN 22/6-22/7

Du kan fortsat gå i dybden med din kreativite­t, og du kan isaer bruge tid på dine hobbyer i dag. Din fantasi og din idérigdom er stor lige nu, så det er bare med at få det udnyttet. I aften kan du tilmed virkelig skaere ind til benet, du er kritisk overfor de ideer, der ikke holder.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du er helt oppe på dupperne i dag, og du vil få en dag hvor selvtillid­en i hvert fald ikke fejler noget. Du har store drømme i dit liv, og du afprøver dem også i praksis. Du vil tilmed også kunne overbevise andre om dine ideer. Du er god til at vaere praecis i dit ordvalg, isaer i aften.

FISKENE 20/2-20/3

Du vil fortsat søge eventyret, dér hvor det er muligt. Selvom det er hverdag, behøver det hele slet ikke vaere så kedeligt. Du er god til at bruge din fantasi på at få øje på det eventyrlig­e og spaendende ved din hverdag. I aften kan du slappe lidt af, efter en begivenhed­srig dag.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark