Ekstra Bladet

Danskerne: Det straffe redder du også, Lars

-

Her et udpluk fra nogle fra de mange mange danskere, der har skrevet til Ekstra Bladet med et varmt ønske om god bedring til Lars Høgh.

Rene fra Odense-klubben B1909

'Kaere Lars. Jeg er lige gået forbi jeres sommerhus i dag, og jeg så godt, du sad og nussede din hustru. Selvfølgel­ig var og er det kaerlighed. At laese og blive orienteret om din sygdom kom som et chok for mig. Som jeg også sagde til dig sidste år, så er du en af de få fra borgerskab­ets klub OB, som jeg altid har vaerdsat, fordi du altid har vaeret dig selv, hilsende, smilende og altid nede på jorden'.

Claus Ditlev Voldsgaard

'Når skaebnen får et ufortjent straffespa­rk, så snupper du det selvfølgel­ig! Mine tanker til dig og familien i denne svaere tid'.

Lars Larsen

'Hej Lars. Har selv haft kraeft for 27 år siden og er blevet rask. Du skal nok klare kampen og blive frisk igen. I min familie er du en legende, og vi krydser fingre for dig'.

Peter Olesen

'Hej Lars. Jeg mødte dig på løbeture, da jeg boede i Odense i 90’erne. Du er altid sympatisk. Held og lykke med alt'.

Henrik Lønfeldt

'Du ønskes den allerbedst­e bedring og håber, du er vel snart. Tak for alle de gide oplevelser med OB og tak for dit venskab, da jeg som ynglinge spillede i OB. Held og lykke'.

Uffe Jørgensen

'Et af de skønneste mennesker jeg har mødt. Kan huske til KIF Cup i Kibaek, hvor du skulle stille op til 'amerikansk straffespa­rk' til fornøjelse for traener og ledere til børnestaev­net. Du sagde: Ja, jeg kommer med min kone og mine børn, hvis vi kan overnatte i Kibaek, men det må ikke annonceres, for så bliver min traener (Viggo Jensen) tosset, hvis han opdager det. Et meget positiv menneske. Ønsker det bedste for dig.

 ?? FOTO: FINN FRANDSEN ?? Under VM-slutrunden var Lars Høgh traener for de danske målmaend.
FOTO: FINN FRANDSEN Under VM-slutrunden var Lars Høgh traener for de danske målmaend.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark