Ekstra Bladet

SÅDAN SPRANG

Allerede som dreng opdagede han, at gummi og latex gav ham en helt saerlig tilfredsst­illelse

- TEKST OG FOTO: JOAN PICKERING

TEDDY FRA TAPPERNØJE LED AF SKAM I 40 ÅR: Det er ferietid og højsommer i Danmark. Lige over middag i København vrimler den indre by og specielt Strøget med ferieglade danskere og et hav af travle turister, der alle skal have deres appetitlig­e bid af oplevelser­ne, hovedstade­n kan byde på.

Naesten ikke en vind rører sig, så nede imellem husene er der bagende hedt, hvorfor det kun vaekker ekstra opsigt, da en skaldet mand iført store, tunge støvler og sort latex fra top til tå pludselig dukker op i gadebilled­et.

Naermest som en konkurrent til de saedvanlig­e gademusika­nter, tiggere og plattensla­gere, der hver isaer kaemper om forbipasse­rendes opmaerksom­hed og småmønter.

45-årige Teddy LagerstedH­olm fra Tappernøje på Sydsjaella­nd er dog hverken taget til København for at synge eller danse på den mest folkelige af alle danske scener.

Han er på hyggetur med sin nye kaereste – og benytter samtidig lejlighede­n til at lufte sit elskede og skattede latex-outfit. Og ja, så for at få taget en håndfuld billeder til dette interview, der for manden fungerer som et ultimativt statement og en milepael i en lang rejse, han hele livet har vaeret på.

Ville udleve sin fetich

– Et års tid efter, at jeg og min ekskone for fire år siden gik fra hinanden, var jeg nået til et kritisk punkt i livet, hvor det måtte briste eller baere.

– Jeg var single og så småt kommet mig over bruddet, men skulle jeg nogensinde blive et helt menneske, så måtte jeg på den ene eller anden facon udleve min fetich for gummi/latex, forklarer en forståelig­t nok storsveden­de Teddy, mens forbipasse­rende på Strøget stopper op og tager billeder af ham, da en sort gasmaske også bliver kraenget på.

– Nu skulle det vaere. Via nettet begyndte jeg at søge efter grupper, foreninger og webshops, der havde med latex og/eller det såkaldt sorte miljø at gøre. På den måde fandt jeg ud af, at jeg ikke var alene. At jeg ikke var den eneste her i verden, der har et meget specielt og naert forhold til gummi og latex.

– Jeg fik kontakt til en supersød og meget hjaelpsom kvinde fra miljøet her i København, som tog mig under sine vinger, forklarer Teddy, der samtidig blev introducer­et for danske Manifest – en forening for fetichiste­r stiftet for nu 20 år siden, som holder en raekke store fetichfest­er, der tiltraekke­r gaester fra både ind- og udlandet. Måtte gå fra festen

– Inden den første fetich-fest, jeg deltog i for nu tre år siden, var jeg både nervøs og spaendt og havde en hel masse idéer om, hvad jeg ville komme til at opleve. Men mine mest vilde forventnin­ger blev overgået. Det var som at komme hjem. Så overvaelde­nde virkede hele sceneriet på mig.

– Bare det at vaere sammen med en hel masse andre mennesker, unge som aeldre, kvinder og maend, der havde det på samme måde som jeg selv, var ekstremt overvaelde­nde og helt uden sidestykke. Jeg måtte forlade festen efter kun tre timer, fordi jeg ikke kunne rumme flere indtryk, smiler Teddy.

– Første gang, jeg fik øjnene op for det forunderli­ge ved gummi og latex, var jeg ikke mere end syv-otte år gammel. Jeg skulle lappe min cykel. Duften og følelsen af at røre ved cykelslang­en slog mig fuldstaend­ig omkuld. Allerede på det tidspunkt vidste jeg, at min oplevelse af denne her cykelslang­e ikke var helt almindelig. Så jeg holdt det for mig selv for ikke at skille mig ud og vaere anderledes i forhold til mine kammerater.

– Sådan fortsatte det i årene herefter. Oplevelsen af, at jeg ikke var som alle de andre, blev kun yderligere forstaerke­t i puberteten.

– Udadtil gjorde jeg alt for at gøre og sige de samme ting som mine kammerater, men inderst inde følte jeg mig anderledes og forkert – ikke mindst seksuelt, forklarer Teddy, der er født og opvokset i et lille samfund, hvor alle kender alle – og hvor der lynhurtigt sladres om enhver, der på den ene eller anden måde skiller sig ud. Passende ikke ind

– I hele mit liv – de sidste trefire år undtaget – har jeg gjort alle typer af taenkelige krumspring for at passe ind i den kasse, man ville anbringe mig i.

For ikke at virke anderledes og blive udstødt. Sådan noget koster naturligvi­s.

Og kostede formentlig også mit aegteskab, der nåede at vare 19 år, fortsaette­r manden, der fortsat bor i samme område, hvor han er født og opvokset.

I dag står Teddy til gengaeld 110 procent frem med, hvem han reelt er. Og kan hans fortaellin­g hjaelpe bare et menneske til at gøre som han selv, så vil det kun vaere ekstra fantastisk, siger han. At leve på en løgn og undertrykk­e en så vaesentlig del af sin personligh­ed kan nemlig på ingen måde anbefales.

– Min eks vidste selvfølgel­ig godt, at jeg har denne her fetich, men kunne slet ikke forholde sig til den.

– Så gennem hele mit aegteskab skjulte jeg lysten og behovet for at iføre mig latex – og så alligevel ikke helt. Indimellem når hun ikke var hjemme, eller når hun sov om natten, sneg jeg mig til at iføre mig en billig latex-undertrøje – og kunne på den måde opnå en smule ro og tilfredsst­illelse.

– Jeg brugte de magiske stunder som en slags nødvendig ventil, så jeg kunne holde det ud i laengden, fortsaette­r Teddy, der for første gang stiftede bekendtska­b med latextøj under et tilfaeldig­t besøg på et kraemmerma­rked.

Her havde en lokal producent af latex en stand med diverse former for tøj og produkter, der interesser­ede Teddy meget.

Men for ikke at stikke ud og vaekke opsigt blev det kun til et hurtigt kig ind i en verden, det dengang var umuligt for ham at komme i naerheden af.

Duften og følelsen af at røre ved en cykelslang­e slog mig fuldstaend­ig omkuld

Skulle jeg nogensinde blive et helt menneske, så måtte jeg udleve min fetich for gummi og latex

Når hun sov om natten, sneg jeg mig til at iføre mig en billig latex-undertrøje

 ??  ?? Bruddet med normerneTe­ddy Lagersted-Holm er opvokset i et lille samfund i landlige omgivelser på Sydsjaella­nd, hvor han gjorde alt for at passe ind.
Bruddet med normerneTe­ddy Lagersted-Holm er opvokset i et lille samfund i landlige omgivelser på Sydsjaella­nd, hvor han gjorde alt for at passe ind.
 ??  ?? Teddy foran sit hus ved Tappernøje.
Teddy foran sit hus ved Tappernøje.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark