Ekstra Bladet

Ny kaereste og med i Pride

-

Mange forbinder gummi, latex og laeder med hård sex – og associerer det med SM og BDSM. Det er der noget om, men det behøver ikke nødvendigv­is at haenge uløseligt sammen, forklarer Teddy Lagersted-Holm.

– Personligt dyrker jeg for eksempel kun sjaeldent sex med mit latextøj på, da det hurtigt bliver både varmt og besvaerlig­t. Langt hen ad vejen er jeg til det, man omtaler som ganske almindelig sex. Men når man bliver en del af det her miljø, så introducer­es man – blandt andet i forbindels­e med fetich-festerne – for lidt mere eksperimen­terende og hårde former for sex. Men ingen har så vidt vides endnu taget skade af at prøve noget nyt og spaendende. Heller ikke når det kommer til sex.

I dag, hvor Teddy står frem

Ingen har så vidt vides taget skade af at prøve noget nyt og spaendende

med sine oplevelser og erfaringer, har han fundet sig en ny kaereste.

En pige fra naerområde­t på Sydsjaella­nd, som fra dag et har kendt alt til den store passion for fetich. Samt hvad gummi og latex betyder for Teddys livskvalit­et. Det bakker hun 100 procent op.

Nytter ikke at aergre sig

– Jeg kan ikke skrue tiden tilbage. Det nytter ikke at aergre sig, fordi jeg ikke gjorde noget aktivt ved tingene langt tidligere. Mit håb er, at andre vaelger at tage tyren ved hornene noget hurtigere. For har man en staerk fetich, så går den ikke vaek – og den kan heller ikke undertrykk­es i al evighed, slutter Teddy fra Tappernøje.

I går tog han sammen med sin nye kaereste atter turen til København. Denne gang for at deltage i den årlige parade igennem byen under Copenhagen Pride 2018.

Parret gik sammen med en masse andre fra gruppen Manifest, inden dagen sluttede med at hygge og feste rundt om i byen sammen med ligesinded­e.

 ??  ?? Iført latex skal der masser af vand til, når temperatur­en har sneget sig op på små 30 grader.
Iført latex skal der masser af vand til, når temperatur­en har sneget sig op på små 30 grader.
 ??  ?? Teddy har intet problem med at optraede i sit specielle outfit midt på Strøget i København.
Teddy har intet problem med at optraede i sit specielle outfit midt på Strøget i København.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark