Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at naturligvi­s skal mobiltelef­oner ikke vaere tilladt i skolerne. Her skal de ’stakkels’ elever have den laerdom, som de skal bruge resten af livet, og samtidig skabe den kontakt med jaevnaldre­nde og omverdenen, som mange på grund af konfliktsk­yhed ikke evner.

Veber Finnedal København

at ’endelig’ skulle jyske Frank Hvam og københavns­ke Casper Christense­n få danskerne til at udmattes af grin i den nye saeson af ’Klovn’. Men hvad fik vi? 30 minutters nul og niks. Der var hverken pinlighede­r eller noget som helst andet. Det kan kun blive bedre.

Visti Vester

Solrød Strand

at hvis miraklet skulle ske, at Pernille Skipper (EL) bliver ny statsminis­ter, så skynd jer, kaere foraeldre, at købe en lejlighed til jeres børn. Hun vil nemlig afskaffe denne mulighed, selvom hun selv har fået rigeligt med hjaelp fra sin mor. Hvem sagde dobbeltmor­al? Ivan Lykke Guldbergsg­ade 7 København N

at Dansk Folkeparti alt for laenge har siddet og lurepasset. Derfor er der ingen grund til, at de skal have danskernes stemmer ved det kommende folketings­valg. Lad os få partiet vaek en gang for alle, tak.

Thomas Schütt Jensen Storkeløkk­en 174 Odense N

at det kun koster 50 kroner og tager cirka ti minutter at oprette et livstestam­ente. Der tager man stilling til donorspørg­smålet, og hvornår man ønsker der skal slukkes for respirator­en. Man behøver ikke at gå ’all in’, men kan krydse af efter eget ønske. Så kom til tasterne!

Verner Christense­n Skovbakken 12 Roslev

at et håndtryk er en almindelig del af det danske arbejdsmar­ked og studieliv, og det må man laere at leve med, når man opholder sig her i landet. Naegter man håndtryk, skal man hverken have job, dagpenge, erstatning eller kontanthja­elp, hvis du spørger mig.

Carsten Thrane Søborg Hovedgade 203 Søborg

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark