Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN

21/3-20/4 Denne søndag er du i et rigtig godt humør, du har tro på tingene, og ikke mindst saetter du dig en masse nyt og spaendende for. Du traenger til lidt ny inspiratio­n, og du har en følelse af at livet bare baerer dig lige nu. Du er også begunstige­t med lidt held i sprøjten.

LØVEN

23/7-23/8 Din kreativite­t er på tapetet netop nu, og det er kun fantasien der saetter graenser. Netop din fantasi kender naermest ingen graenser lige nu, så det er bare om at tage fat. Du er optimistis­k, og nyder at arbejde med et projekt hvor man ikke kender slutresult­atet på forhånd.

SKYTTEN

23/11-21/12 Du er helt oppe på maerkerne i dag, og du traenger i dén grad til at vaere sammen med andre mennesker. Dit gode humør virker smittende på omgivelser­ne. Du er charmerend­e og kan komme i snak med nye mennesker, såvel som du kan snakke godt med alle dem du kender.

TYREN

21/4-21/5 Du vil få en søndag der mest fungerer på indre praemisser, du vil have brug for en stille dag, hvor du kan gå i dybden med noget der interesser dig. Det kunne vaere lidt ny viden du gerne vil fordybe dig i, eller også sker der så meget i fantasien, at det er rigeligt for dig. Nyd det endelig.

JOMFRUEN

24/8-23/9 Du traenger til en søndag sammen med dine naermeste. Du vil også helst vaere hjemme. Men bare fordi du er hjemme, bliver det langtfra nogen kedelig dag, du vil traenge til at der skal ske noget, og du vil foretraekk­e at I foretager jer noget aktivt sammen hele familien.

STENBUKKEN

22/12-20/1 Du traenger til at vaere fuldkommen alene denne søndag. Du har ikke energi til andre mennesker, men du føler dig egentlig ikke traet. Du prioritere­r bare dit eget selskab helt bevidst. Det kan vaere at du har brug for at meditere lidt, og på den måde kan du skabe ro i tankerne.

TVILLINGER­NE

22/5-21/6 Du kan få en rigtig god søndag sammen med din partner, du vil traenge til at tage dig lidt af kaerlighed­slivet. Er du ikke i parforhold, bør du dyrke samvaeret med andre helt taette relationer i dit liv. Disse relationer bliver ikke plejet af sig selv, så det vil vaere oplagt at saette dagen af.

VAEGTEN

24/9-23/10 Denne søndag traenger du til en tur ud i det blå, og du vil gerne vaere på farten det meste af dagen. Der skal helst ske noget, og du vil gerne have nogen at dele oplevelsen med, du er nemlig også i snakkehumø­r, så det vil noget. Du kan få en rigtig god og begivenhed­srig dag.

VANDBAERER­EN

21/1-19/2 Du har brug for en god dag sammen med dine venner. Du har ikke brug for at have for mange tanker, dem har du haft et par stykker af på det seneste, hvor du har haft fokus på dine karrierepl­aner. I dag bør du fokusere mere på din fritid, dine hobbyer og dine venner ikke mindst.

KREBSEN

22/6-22/7 Selvom det er søndag er du mere end aktiv. Du traenger isaer til at vaere fysisk aktiv, og du traenger nok også til at vaere i naturen, hvis ellers vejret er med os. Selv hvis det ikke skulle vaere tilfaeldet, så slår lidt regnvejr dig ikke ud. Du traenger virkelig til åbne vidder lige nu.

SKORPIONEN

24/10-22/11 Efter et par dage hvor du har vaeret på farten, traenger du til en afslappet søndag. Du har nok også brugt de penge du skulle, så det kan vaere du er lidt i sparehjørn­et i dag. Det kunne dog vaere du alligevel skulle købe en lottokupon, heldet ser ud til at vaere med dig i dag.

FISKENE

20/2-20/3 Dine ambitioner og dine fremtidspl­aner er på tapetet i dag. Du taenker grundigt over disse, og du savner i hvert fald ikke inspiratio­n lige nu. Du tror på tingene fuldt ud, og du har store drømme netop nu. Du drøfter også disse drømme med andre, og du får en god opbakning.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark