Ekstra Bladet

Vil åbne døren til landsholde­t

-

Christian Nørgaard har de seneste to år leveret staerkt og stabilt for Brøndby i Superligae­n. Men det har hidtil ikke betydet, at landstraen­er Åge Hareide ser hans vej. Han var ikke engang med i 35-mandstrupp­en, som nordmanden offentligg­jorde før VM.

Nu er William Kvist stoppet, og pladsen på den defensive midtbane bør vaere i spil blandt flere emner.

– Hvis jeg kan bide skeer med dem her i Serie A, håber og tror jeg på, at døren til landsholde­t kan åbne sig. Jeg vil i hvert fald ikke laegge skjul på, jeg drømmer om at spille på det danske landshold, siger Christian Nørgaard.

Landstraen­er Åge Hareide udtager mandag saesonens første landsholds­trup til kampene mod Slovakiet og Wales. Sidstnaevn­te er i Nations League.

Det er én måned siden Christian Nørgaard forlod Brøndby efter fem år på Vestegnen. Og han har svaert ved at skjule, han stadig savner klubben og omgivelser­ne.

– Jeg kan stadig godt få lidt ondt i maven og vil nok savne Brøndby et stykke tid endnu, siger Christian Nørgaard, der gik lige i hjerterne på Brøndbys fans.

Specielt efter pokalfinal­en, hvor han gav sin guldmedalj­e til sygdomsram­te Felix, der var indlagt på Rigshospit­alet.

– Jeg har set alle Brøndbys kampe, siden jeg rejste. Det gjorde lidt ondt at se dem tabe til FC København sidste søndag, erkender Christian Nørgaard, der ikke i fremtiden får mulighed for at se Brøndbys kampe live.

I aften bliver dog en undtagelse, fordi Fiorentina har fået udsat saesonprem­ieren mod Sampdoria

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark