0-1 Khedira (3.),

1-1 Stepinski (38.),

2-1 Giaccherin­i (56.),

2-2 Bonucci (75.),

2-3 Bernardesc­hi (90.). ------------------------------ Cristiano Ronaldos debut i Serie A havde det hele. Undtagen lige et mål fra hovedperso­nen selv.

Mål var der ellers masser af. Vi skulle kun vente tre minutter, før Sami Khedira sendte de forsvarend­e mestre i front efter lidt tilfaeldig­heder i feltet.

Første halvleg lignede på alle måder en formsag for Juventus, hvor Ronaldo også gjorde opmaerksom på sig selv med en listig afslutning, der kun lige gik forbi.

Et lille bump

Chievo var stort set ikke fremme i Juventus’ felt, men kvalitet frem for kvantitet, og med hovedstøds­mål lige før pausen var der pludselig udlignet.

Det, der lignede et lille bump på vejen for Juventus, blev dog hurtigt til et sandt bjerg, da Chievo i anden halvleg bragte sig på 2-1 efter et straffespa­rk.

Man kunne naermest høre Gasolin synge: ‘Hvad gør vi nu, lille Ronaldo?’

Portugiser­en rykkede ud i venstre side, hvor der var mere plads, og det var oftest herfra stormløbet mod Chievo blev startet. Det var dog endnu en dødbold og et selvmål, der skulle til, før Juventus fik en udligning.

Husker sin debut

Herfra begyndte jagten på de tre point, og det blev en dramatisk en af slagsen. Få minutter før tid troede Mario Mandzukic, at han havde afgjort kampen. Bolden var over mållinjen, men efter et kig på VAR, dømte dommeren et frispark til Chievos målmand, der i samme moment måtte forlade banen med en skade. Reserven skulle bare holde målet rent de sidste par minutter, men i 93. minut gik det galt, da Juventus alligevel stjal sejren med hjem til Torino.

Han scorede ikke, men mon ikke Ronaldo alligevel husker den debut?

?? FOTO: AP ?? Alles øjne var rettet mod Ronaldo, men for en sjaelden gangs skyld kom han ikke på måltavlen.