Ekstra Bladet

- Jeg er ikke tilfreds

Der har vaeret for langt mellem snapsene, erkender en aerlig Nicklas Bendtner, der ikke er tilfreds med de manglende mål

- ANDERS ZACHO azk@eb.dk

Det er ikke blevet til mange mål for Nicklas Bendtner i denne saeson for Rosenborg.

Sidste saesons ligatopsco­rer står kun noteret for fire traeffere i 23 kampe, hvilket er en lang vej fra de 19 mål han scorede på vejen mod det norske mesterskab før sommerferi­en.

Nu erkender den danske angriber også, at de manglende mål heller ikke er, hvad han selv havde forestille­t sig inden saesonstar­ten.

Vil score mere

I et interview med det norske medie Adresseavi­sen fortaeller en aerlig Bendtner om den skuffende saeson.

Her forklarer den tidligere landsholds­spiller, at den manglende målscoring blandt andet skyldes, at han er blevet rykket ud på kanten fra sin position som frontangri­ber i sidste saeson:

– Jeg er ikke helt tilfreds med det. Det er klart, at man som angriber vil score så meget som muligt. Jeg vil helst score mål, men det er fint at spille, hvor jeg gør nu. Jeg hjaelper holdet til sejr, og det er jeg glad for, siger Rosenborg-angriberen.

Holdet kommer først

I skrivende stund står Bendtner noteret for fire kasser i 18 kampe for Rosenborg i Eliteserie­n. Men det er faktisk ikke kun for Bendtner, at målscoring­en halter et godt stykke efter.

Rosenborg har ikke en eneste spiller i top ti på topscorerl­isten i denne saeson. Det bekymrer dog ikke Bendtner.

– Som angriber vil man score så meget som muligt. Men holdet kommer først. Vi ligger fint i tabellen og har gjort det godt i Europa. Vi har spillet lidt anderledes end sidste år, og angriberne er ikke kommet til så mange chancer som tidligere, siger han og fortsaette­r:

– Målene spredes mere ude over flere spillere. Men det er ikke noget, vi går rundt og taenker så meget over. Som det var tilfaeldet med Kåre (Ingebrigts­en, red.) og det er med Rini (Coolen, red.), så handler det altid om holdet først, slutter Bendtner.

Rosenborg indtager andenplads­en i ligaen og skal søndag møde Kristiansu­nd.

Målene spredes mere ude over flere spillere. Men det er ikke noget, vi går rundt og taenker så meget over

Jeg hjaelper holdet til sejr, og det er jeg glad for

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Nicklas Bendtner under opvarmning­en til Europa League-kampen mod Cork City. Danskeren har kun scoret fire gange for sin klub Rosenborg i denne saeson.
FOTO: RITZAU SCANPIX Nicklas Bendtner under opvarmning­en til Europa League-kampen mod Cork City. Danskeren har kun scoret fire gange for sin klub Rosenborg i denne saeson.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark