Ekstra Bladet

Netto-chef: Det er for dårligt af os

-

’Det er slet, slet ikke godt nok – og det understreg­er, at vi har en meget vaesentlig opgave med at se indad og sikre, at vores rutiner fungerer optimalt’, skriver Kenneth Luxhøi, regionsche­f i Netto, om stikprøven­s resultat.

’Det er klart fejlet i den pågaeldend­e butik, og det er vi selvfølgel­ig i gang med at gå i gennem. Det er basisrutin­er, vi simpelthen skal have på plads, og de varer, I har fundet i den enkelte butik, skal selvfølgel­ig have vaeret spottet af butikspers­onalet. Jeg skal ikke opfinde forklaring­er. Jeg kan kun sige, at det er for dårligt af os, og at vi skal blive bedre’, skriver han.

– Men hvorfor reagerede Netto ikke allerede, da kunder henvendte sig i butikken med klager over, at mad var for gammel?

– Det er fuldstaend­ig uden for diskussion, at vi skal reagere på det prompte, såfremt kunder henvender sig. Hvorfor der ikke er reageret i tide, som det bliver beskrevet, er jeg som ansvarlig for Netto i København ved at undersøge.

– Hvad er din kommentar til en beskyldnin­g om, at du af hensyn til økonomi presser personalet så hårdt, at det kan vaere risikabelt helbred?

’Det er elementaer­e basisrutin­er, som er fejlet her – og de skal bare sidde i skabet. Det skal vi evne, og det skal vi lykkes med’, skriver Kenneth Luxhøi.

– Hvilke konkrete sundhedsma­essige konsekvens­er kan det have for eksempelvi­s dine svage, aeldre kunder, hvis de spiser gammel fisk købt i Netto?

’Ingen – hverken børn, unge eller aeldre – skal spise madvarer, der har overskrede­t sidste anvendelse­sdato. Derfor skal vi selvfølgel­ig sikre, at de her varer bliver taget ud af butikken, inden de overskride­r sidste anvendelse­sdato’, skriver han. for kundernes

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark