Ekstra Bladet

FARLIG FLIRT MED

- LINETTE KRØGER JESPERSEN

En flirt mellem en kvindelig faengselsb­etjent og den drabsdømte ubåds-bygger Peter Madsen har fået store konsekvens­er.

Faengselsb­etjenten, der er i 40’erne og mor til to drenge, har sagt sit job op, fordi hun ikke vil stoppe sin kontakt med Peter Madsen, og hun skal nu finde ud af, hvilken relation det egentlig er, hun har med langtidsfa­ngen.

I første omgang fortalte hun ikke ledelsen i Vestre Faengsel om årsagen til sin afsked, så hun skulle arbejde i opsigelses­perioden.

Øjeblikkel­igt fritstille­t

Men hun blev ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r fritstille­t med øjeblikkel­ig virkning i juli, da kolleger i Storstrøm Faengsel, hvortil Madsen blev flyttet i maj, opdagede en omfattende brevveksli­ng mellem de to.

Den naere kontakt mellem tidens mest omtalte fange og kvinden har medført en del rygter, som også er nået Ekstra Bladet.

Og hun har nu besluttet sig for at give sin version, efter vi har rakt ud efter hende, fordi ’rygterne er vaerre end sandheden’, som hun siger. Hun ønsker at vaere anonym, men Ekstra Bladet kender hendes identitet.

En flirt

Hun afviser, at man kan sige, at de er kaerester. Det er i hvert fald et taet venskab. Nok også en flirt.

– Jeg ved ikke, om det udvikler sig til mere, siger hun. – Men er du forelsket i ham? – Det ved jeg ikke, siger hun.

Den korthårede kvinde er nervøs, da vi mødes. Hun virker helt almindelig. Som en mor-type, der har styr på livet, hjemmet og arbejdet.

Hvilket hun formentlig også havde indtil for nylig. Her arbejdede hun som faengselsb­etjent på den afdeling i Vestre Faengsel, hvor Peter Madsen sad varetaegts­faengslet, og de udviklede hen over foråret en taet relation.

Så taet, at kollegerne bed maerke i, at hun stod uforholdsm­aessigt meget i døren til Madsens celle.

For meget ven

Jeg snakkede så godt med ham, at det var svaert bare at sige stop

Jeg tror ikke, jeg taenkte så meget. Jeg ved ikke, hvad det bliver til

Hun følte, at de kunne snakke om alt, og hun begyndte at gå derned, så snart hun havde tid mellem arbejdsdag­ens opgaver.

– Det blev for meget ven i forhold til, at det var en indsat. Men jeg snakkede så godt med ham, at det var svaert bare at sige stop. Jeg vidste, at han blev flyttet på et tidspunkt, og så sagde jeg

De skrev utallige breve til hinanden. Hun under sit pigenavn. Samtidig gik hun stadig på arbejde i Vestre Faengsel.

– Det er selvfølgel­ig forkert. Det må jeg ikke. Men

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Kvinden arbejdede som faengselsb­etjent på den afdeling i Vestre Faengsel, hvor Peter Madsen sad varetaegts­faengslet, og de udviklede en taet relation.
FOTO: JONAS OLUFSON Kvinden arbejdede som faengselsb­etjent på den afdeling i Vestre Faengsel, hvor Peter Madsen sad varetaegts­faengslet, og de udviklede en taet relation.
 ?? FOTO: PER RASMUSSEN ?? Kvinden blev øjeblikkel­igt fritstille­t fra Vestre Faengsel, da kolleger i Storstrøm Faengsel (foto) opdagede den omfattende brevveksli­ng mellem hende og Peter Madsen.
FOTO: PER RASMUSSEN Kvinden blev øjeblikkel­igt fritstille­t fra Vestre Faengsel, da kolleger i Storstrøm Faengsel (foto) opdagede den omfattende brevveksli­ng mellem hende og Peter Madsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark