Ekstra Bladet

PETER MADSEN Ingen fysisk kontakt

-

Kvinden ved godt, at der går mange historier om hendes forhold til Peter Madsen blandt de tidligere kolleger.

– Jeg har jo hørt nogle vilde sexrygter. Men der har aldrig nogensinde vaeret noget fysisk, understreg­er hun.

Det bekraeftes af, at der ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r ikke er foretaget politianme­ldelse i sagen, hvilket ville ske, hvis der var mistanke om samleje mellem en ansat og en indsat i en af Kriminalfo­rsorgens institutio­ner.

Hun undrer sig også over, at nogen kan tro, at det overhovede­t ville kunne lade sig gøre bag tremmer. Ikke mindst fordi man som faengselsb­etjent sjaeldent er alene med de indsatte.

Åben dør

– For det første står døren altid åben, og du går aldrig ind og lukker en dør. Det er fuldstaend­ig uhørt. Og så har du måske fem-ti minutter. Det ville nok ikke vaere saerligt hyggeligt, konstatere­r hun.

Hun fortaeller, at deres kontakt bestod i, at hun, når hun havde tid, gik over til ham og stod i døren og snakkede.

– Jeg var ikke inde ved ham. Jeg stod i døren. Dine kolleger skal altid vide, hvor du er henne. Selvfølgel­ig var jeg nødt til at gå med ind en gang imellem og hjaelpe med et eller andet, men det er stadigvaek, så kollegerne ved, hvor du er. Og det er forholdsma­essigt kort tid, siger hun.

Så har du måske fem-ti minutter. Det ville nok ikke vaere saerligt hyggeligt

– Men var du lidt ekstra ovre hos ham?

– Ja, det er klart. Når det er en, man vidste, man kunne snakke med, så er det mere oplagt at gå derover. Og vi klikkede, siger hun og understreg­er, at det ikke var sådan, at der gik noget fra de andre indsatte.

Peter Madsen er nu i Storstrøm Faengsel, men bliver senere flyttet til Herstedves­ter. Kvinden har endnu ikke haft tilladelse til at besøge ham.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark