Ekstra Bladet

Christian Kjaer politianme­ldt

Hofjaegerm­esteren efterforsk­es af Nordsjaell­ands Politi

- CHRISTIAN ØRTOFT ortoft@eb.dk

Lørdag formiddag blev der kørt cykelløb i Nordsjaell­and med Lyngby Cycle Club som arrangør. Flere frivillige var indkaldt for at holde styr på sikkerhede­n, så løbets ryttere ikke skulle kollidere med andre trafikante­r.

Men mindst en enkelt trafikant havde mere end almindelig­t svaert ved at følge anvisninge­rne fra løbets officials. Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r valgte den 75årige rigmand Christian Kjaer at påkøre en – måske endda to – officials, som stod og sikrede, at cykelrytte­rne kunne passere taet på milliardae­rens hjem Sandbjergg­ård i Nordsjaell­and.

Mindst en trafikant havde mere end almindelig­t svaert ved at følge anvisninge­rne fra løbets officials

Ekstra Bladet har vaeret i kontakt med flere, der overvaered­e situatione­n, som opstod på Gøngehusve­j, hvor Christian Kjaer ikke ville følge anvisninge­rne fra to officials, og de blev påkørt uden at komme til skade.

Bekraefter henvendels­e

Situatione­n opstod ifølge Ekstra Bladet oplysninge­r omkring klokken ti lørdag formiddag, hvor officials iført veste dirigerede trafikken taet på Christian Kjaers hjem.

Nordsjaell­ands Politi bekraefter over for Ekstra Bladet, at de har modtaget en anmeldelse omkring en situation i lørdags.

– Vi har fået en henvendels­e om, at der lørdag formiddag i forbindels­e med et cykelløb har vaeret en episode, hvor der en bilist, der ikke efterkomme­r anvisninge­rne, som de her officials kommer med.

Ingen kommentare­r

– Og i den forbindels­e er der en official, der bliver ramt af en bil. Umiddelbar­t er han ikke kommet alvorligt til skade, men vi har fået en henvendels­e om sagen, og den er vi i gang med at undersøge naermere, fortaeller Henriette Døssing, pressemeda­rbejder ved Nordsjaell­ands Politi.

Ekstra Bladet har vaeret i kontakt med Christian Kjaer, der dog meget klart lod forstå, at han absolut ikke havde lyst til at udtale sig om noget som helst.

 ?? FOTO: ANTHON UNGER ?? Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r valgte den 75-årige rigmand Christian Kjaer at påkøre en – måske endda to – officials, som sikrede, at cykelrytte­rne kunne passere taet på milliardae­rens hjem Sandbjergg­ård .
FOTO: ANTHON UNGER Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r valgte den 75-årige rigmand Christian Kjaer at påkøre en – måske endda to – officials, som sikrede, at cykelrytte­rne kunne passere taet på milliardae­rens hjem Sandbjergg­ård .
 ?? PRIVATFOTO ?? Situatione­n, hvor hofjaegerm­esteren vaelger at ’flytte’ den vest-klaedte official med bilen.
PRIVATFOTO Situatione­n, hvor hofjaegerm­esteren vaelger at ’flytte’ den vest-klaedte official med bilen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark