Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

AARHUS: To unge maend blev sigtet i forbindels­e med fodboldkam­pen mellem AGF og FCK søndag. En 15-årig dreng blev uden for stadion taget med et romerlys i underbukse­rne, hvorefter han blev sigtet efter fyrvaerker­i-loven og hans foraeldre fik et opkald. En 17-årig drengs foraeldre blev også ringet op, da han gik rundt med en form for maskering i tasken. Han blev derfor sigtet for brud på maskerings­forbuddet. VEDBAEK: En 52-årig mand fra København blev indhentet af lovens lange arm, da han søndag aften blev anholdt for spirituskø­rsel i en stjålet bil. Manden påkørte nemlig en kantsten, så bilen punkterede, og mens han sad dér i bilen, blev han opdaget af en borger. En anden borger kontaktede politiet, og manden blev taget med og måtte overnatte i detentione­n. GENTOFTE: En 68-årig kvinde blev franarret penge og smykker af en mand, som kom ind i kvindens hjem, da han udgav sig for at vaere fra SKAT. Gerningsma­nden fik kvinden til at finde nogle kontanter samt sine smykker frem og laegge dem på et bord. Herefter tog manden billeder af smykkerne, kom dem i en pose og forsvandt fra stedet. RANDERS: En 32-årig mand var i går morges til fare for sig selv og andre, da han løb rundt på motorvejsa­fkørslen ved Randers SV på Nordjyske Motorvej. Politiet skønnede, at han var påvirket af narko, og han blev taget med.

ROSKILDE: En 20-årig ung mand lå tilsynelad­ende og sov på vejen uden for en villa. Politiet vurderede, at han virkede påvirket og omtåget og tilkaldte en ambulance, da han også havde alvorlige kvaestelse­r i det ene ben og havde slået hovedet og mistet nogle taender. De foreløbige undersøgel­ser viser, at han på et ukendt tidspunkt og måde var faldet/hoppet ned fra en altan i 2. sals højde og undervejs havde ramt en busk, hvis grene var knaekkede. Sagen undersøges naermere.

AARHUS: En 34-årig mand anmeldte, at han på Badstuegad­e omkring kl. 5.10 søndag blev slået ned bagfra og sparket og og fik frarøvet kortholder med personlige id-kort og sit ur. De tre gerningsma­end var danske maend i starten af 20’erne.

fleck

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark