Ekstra Bladet

Overtager sin mors raekkehus

-

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Uffe Elbaek. I en sms fra hans spindoktor forlyder det, at Alternativ­et ’har den indstillin­g, at vi og dermed også Uffe følger lovgivning­en, indtil vi forhåbentl­ig får held til at lave den om – og det håber vi, de øvrige partier vil vaere med til’.

– Hvis Uffe/Alternativ­et har den grundlaegg­ende holdning, at loven skal laves om, og at det er for svaert for unge mennesker at komme ind på boligmarke­det i København, som han har sagt, hvorfor skal han så tjene tre millioner på at saelge sin lejlighed?

’Prisen er fastsat af maegler. Og det er netop, fordi vi ønsker et boligmarke­d for alle, at vi vil vaek fra den situation, der gaelder i dag, hvor det for mange bedre kan betale sig at eje end at arbejde’, skriver presserådg­iveren i en sms.

Jeg skal overtage min mors raekkehus, som hun blev født i for 92 år siden

Flytter til Bellahøj

På sin Facebook-profil kommentere­r Elbaek selv, at han kommer til at score kassen:

’Ja, det er helt korrekt, at jeg har sat min lejlighed til salg. Hvorfor? Fordi jeg skal overtage min mors raekkehus, som hun blev født i for 92 år siden – og som hun døde i i sidste måned.

Det betyder rigtig nok, at jeg tjener penge på min lejlighed, hvis den da bliver solgt. Men jeg glaeder mig til at flytte til Bellahøj og bo i det hus, der har vaeret rammen om meget af min mors, min families og også mit eget liv.’ To investerin­gsbanker i London skal udlevere oplysninge­r om deres kunders forhold i forbindels­e med sagen om svindel med udbytteska­t i Danmark. Sådan lyder kravet fra Skattestyr­elsen, der har staevnet Barclays og National Westminste­r Bank, oplyser dr.dk i går.

De danske myndighede­r haevder, at britiske finansfolk og selskaber hjalp til, da pengene fra statskasse­n blev vasket hvide, og provenuet blev sløret.

 ?? FOTO: PHILIP DAVALI ?? Når Uffe Elbaek flytter til sin afdøde mors raekkehus i Bellahøj, kan han tage en fortjenest­e på tre millioner kroner fra sin lejlighed med sig.
FOTO: PHILIP DAVALI Når Uffe Elbaek flytter til sin afdøde mors raekkehus i Bellahøj, kan han tage en fortjenest­e på tre millioner kroner fra sin lejlighed med sig.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark