Ekstra Bladet

Herlev Hospital: Retningsli­njerne er fulgt

-

Herlev Hospital har via deres kommunikat­ionsafdeli­ng meddelt Ekstra Bladet, at de kun vil svare på spørgsmål via mail. Det har ikke vaeret muligt at få et interview.

Herlev Hospital oplyser, at de ikke kan gå ind i enkeltsage­r. Det på trods af, at familien Lund Jensen har givet Ekstra Bladet samtykke til det og aktindsigt i deres sag.

Skal observeres

’Når patienter skal observeres og vurderes hver anden time, gøres dette af sygeplejer­sken efter et fastlagt skema. Sygeplejer­skens observatio­ner omkring dette noteres i et separat vurderings­skema’, Hospital.

De kan ikke forholde sig til den konkrete sag. Men de oplyser, at hvis en sygeplejer­ske opdager, at en patient er forsvundet, bliver den vagthavend­e laege informeret. Han vil derefter vurdere sagen, og hvis nødvendigt ivaerksaet­te nødvendige tiltag.

’På skriver grund af Herlev vores tavshedspl­igt kan vi ikke kommentere konkrete patientfor­løb, men kan oplyse at ovenståend­e retningsli­njer er fulgt i dette tilfaelde’, står der videre i mailen.

Herlev Hospital mener altså, at alle procedurer er blevet fulgt. Selvom de skulle føre tilsyn med Henrik Lund Jensen, der nåede at gå naesten ni kilometer hjem til sin private bopael i regnvejr.

 ?? PRIVATFOTO ?? Jeanette kunne ikke komme i kontakt med Henrik, da han både var konfus og havde mistet sproget. Her kan man tydeligt se hans operations­sår.
PRIVATFOTO Jeanette kunne ikke komme i kontakt med Henrik, da han både var konfus og havde mistet sproget. Her kan man tydeligt se hans operations­sår.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark