Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at rønnebaerr­ene må vaere ualmindeli­gt sure, når Gunnar Funk i gårsdagens avis kritiserer den flotte udvikling, som i de senere år er sket langs Københavns Havn. Tidligere i 50’erne og 60’erne var det øde områder fyldt med kraner og svovlsyre, der i øvrigt fjernede sig selv. Tendensen ses også i Aalborg, Aarhus og endda i Køge. Skaev også til London. Det vel et spørgsmål om udbud og efterspørg­sel. Frederiksb­erg er nu heller ikke billig. At der så ikke er ret mange, der har råd til at bo der, skal da ikke forhindre os i at nyde det.

Veber Finnedal København

at jeg ikke vil vaere statsminis­ter. Jeg vil vaere diktator på livstid. Ironi kan forekomme. Børge Højlund Jensen H.C Andersen vej 56 Viborg

at Uffe Elbaek jo lidt har ret i, at alle partier burde have en statsminis­terkandida­t og gå til valg med hver deres valgprogra­m. De bør gemme bogstavleg­en til efter valget og lade det største parti få statsminis­terposten. Dernaest samarbejde på kryds og tvaers, som det nu kunne, for der er jo noget godt i alle partier, men også meget skidt. Så fortael mig lige, hvordan kan regeringen gå til valg sammen, når både LA vil have skattelett­elser, og Kristian Jensen (V) ikke mener, det bør vaere et valgtema.

Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse

at selvfølgel­ig skal demokratis­ke stater støtte lande med konstant anarki, det er jo logik ... for tumper!

Kenneth Hemmingsen Rugvaenget 13 Naestved

at Kraeftens Bekaempels­e er gået for vidt. Alene det at det er ’forbudt’ at ryge på åbne stationer, hvor der er fri luft og ingen, der kan generes af røgen. Her opfordrer jeg alle om at lade den sunde fornuft afgøre, hvorvidt man skal efterkomme henstillin­gen. Rygning er skadeligt – ingen tvivl om det! Men alt er farligt, isaer det faktum, at staten skal bestemme over os. Frihed og sund fornuft er en menneskere­t.

Lars M. Tjellesen Østermarie Bornholm

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark