Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Efter et par dage hvor du mest har gjort, hvad du har haft lyst til, bliver du anderledes seriøs og målrettet i dag. Selvfølgel­ig skal livet vaere sjovt til tider, men af og til skal ansvaret også tages. Det gør du så sandelig i dag, og du giver ikke så let op, du har ambitioner­ne i top.

LØVEN 23/7-23/8

Efter et par dage med fokus på kreativite­t, er du i dit mere arbejdsomm­e hjørne i dag. Du tager fat fra den lyse morgenstun­d, og du er ikke bange for at bruge dine kraefter. Du får en rigtig god dag på jobbet, hvor kollegerne også respektere­r dig for at tage din del af slaebet.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du har virkelig vaeret i fuld sving på det seneste, men nu traenger du til at saette tempoet lidt ned. Både i forhold til hvad du kan magte fysisk, men måske også i forhold til hvad du kan praestere økonomisk. Pengene har nok siddet lidt løst da du var i godt humør, spar lidt på dem.

TYREN 21/4-21/5

Du traenger til en dag, hvor du aktivt tager ansvar for at opleve en masse nyt og spaendende, efter du har haft et par dage med grublerier i dit indre. Men der er en tid til alting, der er en tid til at hvile og der er en tid til at hande. I dag er du en handlingen­s mand/kvinde. Nyd det.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Efter et par dage hvor du mest har foretrukke­t den hjemlige arena, og måske sofaen i saerlig grad, så traenger du til, at der i dag skal ske noget mere. Du har mange ideer, og du mangler ikke kreativite­t i forhold til hvad dagen kunne bruges til. Nyd det, og slå dig løs.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Efter et par dage hvor du har foretrukke­t dit eget selskab, så er du fuld af energi i dag. Du har lyst til at vaere sammen med andre mennesker, og du vil ikke kede dig et sekund. Folk omkring dig vil også bemaerke den store maengde energi du laegger for dagen. Tag bare fat netop nu.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Efter at du et par dage har fokuseret på dine relationer til andre mennesker, saerligt på parforhold og kaerlighed, så fokuserer du i dag lidt mere på dig selv igen. Du traenger til at lade batteriern­e op, men du er alligevel arbejdsom og discipline­ret. Du er ansvarsbev­idst i dag.

VAEGTEN 24/9-23/10

Efter et par dage på farten med en masse at se til, så tager du den lidt mere med ro i dag. Du er stadig pligtopfyl­dende og gør dét du skal, men du behøver absolut ikke lave mere end du er nødt til i dag. Tag tingene i dit tempo, og sørg for at vaere lidt hjemme også, du traenger.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du traenger til at fokusere på dig selv nu. Alle andre af verdens problemer må vente, du traenger seriøst til at tage dig af dig selv. Mange af os tror sikkert der er noget i vejen med kun at taenke på os selv, men det er helt ok at vaere egoist til tider, det giver overskud til andre også.

KREBSEN 22/6-22/7

Du har haft et par meget aktive og travle dage, så derfor er det naturligt, at du traenger til at slappe mere af i dag. Men først må du nok regne med at dagens gode gerning skal bestilles. Så kan du til gengaeld nyde livet når du holder fri, gerne i selskab med naere relationer.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Din økonomi har i vaeret i fokus de sidste par dage, og du har nok fået set budgettet godt igennem. Så kan du også bedre vide hvad du har råd til, og i dag der traenger du virkelig til at opleve lidt, og det koster sikkert lidt. Du kan få dig en god dag, hvor du kan nå en bunke.

FISKENE 20/2-20/3

Efter et par dage med fokus på dine planer, og dine ambitioner, så har du i dag mere fokus på også at pleje ting du synes er sjovere. Det kunne for eksempel vaere dine hobbyer og dine gode venner. Du bør virkelig saette alle kraefter ind på at have det sjovt i dit liv netop nu.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark