Ekstra Bladet

JEG ER ISKOLD

AAB-TRAENER MORTEN WIEGHORST er bedøvende ligeglad med, at nordjydern­e kritiseres for ikke at spille underholde­nde

-

I Aalborg ved man ikke, om man skal grine eller graede efter Superligae­ns første seks runder.

Det er egentligt underligt, idet nordjydern­es fodboldman­dskab ligger på en delt førsteplad­s med 13 point for seks kampe. Kun overgået af FC København på en bedre målscore.

Men det er der, skoen trykker. Målscoren.

5-5 lyder AaB’s på, og det er ikke prangende rent offensivt.

Men det bekymrer ikke chefen for foretagend­et, Morten Wieghorst.

Lytter til kritik

– Vi lytter selvfølgel­ig til kritik – og jeg har hørt en del. Men for at vaere aerlig, så er jeg iskold, over for netop denne.

– Jeg vil hellere stå med 13 point på en delt førsteplad­s i Superligae­n, end at vaere moderat dygtigere i nogle offensive faser af spillet og så have smidt point til højre og venstre, lød det fra AaB’s cheftraene­r efter 0-0-kampen mod Horsens, der naeppe gjorde meget for at overbevise skeptikern­e.

– Nej, det har du nok ret i. Vi render ind i vores udfordring med mangel på skarphed, når chancen byder sig. Men hvis jeg skal vaere grov, så kunne jeg forlange to mål af mine spillere mod Horsens, og jeg synes, vi fortjente at vinde, hvis der skulle have vaeret fundet en sådan.

Mange point

Pointene kan man i hvert fald ikke tage fra AaB, og Morten Wieghorst føler efterhånde­n, puslespils­brikkerne er ved at falde på plads in Aalborg.

– Vi har hentet Patrick Ochs ind, som kan give vores offensiv meget, og så må vi se, om der sker mere i transfervi­nduet.

– Selv om vi bliver kritiseret for ikke at skabe chancer nok, så vinder vi mange point, og vi står med 13 af slagsen, selv om vi har mødt nummer et, tre og fire fra sidste saeson.

– Jeg er rigtig godt tilfreds med AaB’s første seks runder!

 ?? FOTO: HENNING BAGGER ?? Køligt overblik– Jeg synes, vi fortjente at vinde, hvis der skulle have vaeret fundet en sådan, fortalte AaB-traener Morten Wieghorst.
FOTO: HENNING BAGGER Køligt overblik– Jeg synes, vi fortjente at vinde, hvis der skulle have vaeret fundet en sådan, fortalte AaB-traener Morten Wieghorst.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark