Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Heldigvis er det lørdag i dag, det traenger du til. Du vil nemlig helst dyrke dine venner og hobbyer lige nu. Hvis du skal på job, må du glaede dig til du kan holde fri. Det er ikke fordi du er doven, du er faktisk saerdeles aktiv, og plejer gamle såvel som nye venskaber i dit liv.

LØVEN 23/7-23/8

Du traenger til at nyde dagen i selskab med din partner. Det kan enten vaere et parforhold du har vaeret i, i mange år, og er dette ikke tilfaeldet, er der måske noget helt nyt under opsejling. Du kan også tage på en date, hvis du ikke er i parforhold. Du ønsker intimitet i dit liv.

SKYTTEN 23/11-21/12

Denne lørdag vil det vaere oplagt for dig med en tur ud i det blå. Du traenger til ny inspiratio­n i dit liv, akkurat ligesom i går. Men nu hvor du nok har fri, kan du måske virkelig få mulighed for det i endnu større grad. Det giver nye indsigter, som kan holdes op i mod alt det velkendte.

TYREN 21/4-21/5

Du er fortsat optaget af dine ambitioner, og selvom det er lørdag ligger du ikke på den lade side. Du er både god til at se muligheder og begraensni­nger lige nu. Du har store visioner, men uanset hvad man vil med fremtiden, skal man også vide hvad man har med. Det gør du i dag.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Endnu en dag knokler du løs, du er saerdeles nørdet, og du vil gerne knaekke koden lige nu, hvad end du arbejder med i dit liv. Du er både god til at tage den viden du har i forvejen i brug, men du er bestemt heller ikke bange for at gå nye veje. Så laenge der kommer et resultat.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Din økonomi var i fokus for dig i går, du taenkte meget over hvad du gerne vil bruge din tid og penge på. I dag bliver det måske endnu mere klart for dig, hvad du i hvert fald ikke vil bruge dine penge på, og det giver luft i økonomien til alt dét du gerne vil fremadrett­et.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Denne lørdag er du fyldt med lyst til at udforske verden omkring dig. Du har lyst til at få en masse nye input, men samtidig er du så jordnaer og realistisk, at du ved hvad der kan lade sig gøre lige nu. Det vil sige at du handler praktisk på sagerne, fremfor bare at dagdrømme.

VAEGTEN 24/9-23/10

Din kreativite­t er i højsaedet lige nu. Det er sjovt for dig at se, hvad man kan bruge sine talenter til, hvis man taenker kreativt og ud af boksen. Samtidig er du også bevidst om, at man virkelig skal kende noderne, for også at få fat i unoderne. Den balance finder du i dag.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du er i samme gode humør i dag, som du var i går. Du vil traenge til at kalenderen er taetpakket med sociale arrangemen­ter, du har både overskudde­t og lysten lige nu. Der er både plads til nye bekendtska­ber i dit liv, men du glemmer ikke alle dem du kender af den grund.

KREBSEN 22/6-22/7

Du har det fortsat rigtig med at vaere i dine tanker, akkurat ligesom i går. Du taenker isaer en del over fortiden, men ikke på nogen negativ måde. Snarere på en meget accepteren­de vis, du vil gerne tage dine erfaringer med dig ind i fremtiden, og det skader jo aldrig.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Endnu en dag traenger du til at vaere hjemme, og det kan nok bedre lade sig gøre for dig, nu det er lørdag, end det kunne i går fredag, hvor du også helst ville vaere hjemme. Du nyder at gå og kigge på ting der vaekker minder, men du rydder måske også lidt op i tingene.

FISKENE 20/2-20/3

Denne lørdag bør du helst nyde helt alene, uanset om du normalt ynder at vaere alene. Du kan få dig en rigtig god dag i dit eget selskab, hvis du giver dig selv lov. Det giver dig en masse klarhed i hovedet, at taenke lidt på dig selv. Gør det gerne, helst med god samvittigh­ed.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark