Ekstra Bladet

Hvad får andre ud af at kalde kvinder med et aktivt og sundt sexliv for ludere?

-

om misundelse og en følelse af mindrevaer­d. Hvis man ikke selv føler, at man kan gå i seng med dem, man vil, måske? Og isaer hvis man selv gerne ville vaere et nummer i hendes raekke af elskere, men aldrig ville komme i betragtnin­g, fordi hendes praeferenc­er går i en anden retning?

Så er der godt nok mange (saerligt maend), der vender 180 grader og går fra at have vaere interesser­ede til at synes, at den begaerede er klam, og de er ikke bange for at sige det højt. Og som udvikler alle mulige teorier om, at hun nok kun vil have alfahanner med sixpacks og direktørlø­nninger (eller hvad man nu selv mener, at man ikke har). Jeg tror, at mange

VI SKAL IKKE

valideres af andre for at have lov til at vaere til, for at have lov til at føle glaede ved os selv, andre eller vores seksualite­t. Og validering fra hr. og fru. Hvemsomhel­st er heller ikke det, hverken Anahita eller Tommy har gang i. De er modige. De er ret ligeglade med, om andre får ondt i måsen over dem.

Taenk, hvor meget mere god sex der kunne vaere i det for alle, hvis det gik op for brokkehove­derne, at de selv kunne have glaede af mindre fordømmels­e. Måske vil beta-hannen få mere på den dumme, hvis beta-kvinderne ikke blev fordømt på forhånd?

Måske kunne vi alle vaere bare lidt modigere. Og mindre hurtigere til at traekke automatrea­ktionen – den er nemlig utroligt usexet.

 ??  ?? NOGET HANDLER SIKKERT
NOGET HANDLER SIKKERT

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark