Ekstra Bladet

Lewis Hamilton storroser dagens helt

-

Med en racer, som traditione­lt leverer både på Spa og i regnvejr, stod Force India for gårsdagens sensation ved at saette sig på anden startraekk­e til dagens grandprix.

Esteban Ocon starter som treer foran teamkammer­aten Sergio Pérez, men franskmand­en er i den bizarre situation, at Belgiens Grand Prix kan vaere et af sidste løb for teamet.

Milliardae­ren Lawrence Stroll har købt Force India, som under det nye navn Racing Point Force India F1 Team i princippet debuterer denne weekend.

Der er noget galt

Og der spekuleres allerede i, at hans søn Lance skifter fra Williams så hurtigt, som kontrakten kan tillade det.

På bekostning af Esteban Ocon.

Det er en sørgelig udvikling, når talent ikke kan slå en forkaelet rigmandssø­n.

Det mener i hvert fald den firedobbel­te verdensmes­ter Lewis Hamilton, som storroste franskmand­en efter tidtagning­en.

– Jeg har altid støttet Estehans Jeg synes, at den måde, han opfører sig og leverer på banen på, er exceptione­l. Uheldigvis er vi et maerkeligt sted i Formel 1, hvor nogle teams i stedet for en ny, talentfuld knaegt tager, hvem der end har pengene.

– Hvilket betyder, at strukturen i sporten formentlig er forkert.

– Jeg har ikke laest, hvem der har skrevet under, og hvor der er ledige saeder, men han bør vaere i en superbil, fordi han er en af de bedste kørere her, så jeg håber, at der er muligheder for ham, siger Hamilton.

Det er Mercedes, der håndterer Esteban Ocons karriere, og han står for tur til en forfremmel­se, hvis ikke Valtteri Bottas leverer tilban. fredsstill­ende i 2019. Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r forsøger teamchef Toto Wolff at få ham til McLaren, efter at en forhåndsaf­tale med Renault kiksede, da Daniel Ricciardo pludselig sagde ja til et skifte.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark