Ekstra Bladet

Slapper godt

-

Jeg er født A-menneske og har i store perioder af mit liv lavet morgenradi­o, men med tiden har jeg med stor dygtighed udviklet mig til et profession­elt B-menneske.

Nej, det gør jeg ikke. I badet hører jeg P1 eller Radio24syv, og der er ikke så meget musik, man kan synge med til. Så der lytter jeg mest.

Kylling eller skaldyr. Skal jeg vaelge, bliver det nok kylling, for jeg kan lide kylling i 117 forskellig­e varianter.

Det er en ret sød historie. Det var Margrethe i 1. klasse, og hun har, ligesom så mange andre, senere fundet mig på Facebook og lige markeret, at det var hende.

Hvis det er troende i forhold til en eller anden navngiven afgud eller religion, så er svaret ultimativt nej. Men jeg tror på, at der er noget større i forhold til, når vi engang skal vaek herfra, og jeg tror for eksempel også på gamle sjaele.

Jeg er nødt til at sige den lyshårede, for min scoreliste fortaeller om en blondine eller to gennem tiderne. Men det er lidt et dilemma, for jeg synes faktisk også, at Anni-Frid var pisselaekk­er.

Jeg er blevet rigtig god til ved hjaelp af en halv joint, at traekke stikket et par timer. Jeg har uddannet mig til at vaere et menneske, der ikke får stress, når samfundet går gang om mandagen. Der har faktisk vaeret perioder, hvor min kone, Charlotte, har sagt til mig, at hun syntes, at det var en god idé, hvis jeg kom ud af sengen inden frokost. i

Engagement. For engagement daekker både over, når jeg bliver rasende, fortørnet og indigneret på Facebook eller ude i det virkelige liv. Men også over det engagement, jeg har lagt i mine fire efterhånde­n store unger. Mens jeg karrierema­essigt har taget nogle fejlvalg, så sidder jeg nu med børn i alderen 13-27 år og har ingen dårlig samvittigh­ed i forhold til dem! Jeg vil gerne pirke til mine mandevenne­r og minde dem om, at den tid, hvor dine børn gider dig, den er begraenset.

Det er nok, at jeg baerer nag. Jeg er blevet meget bedre, men har brugt ALT for lang tid på at rende og baere rundt på noget raseri omkring nogle, som har gjort noget. Det arbejder jeg med dagligt! engang kommet igennem over det! i år! Jeg har sygt dårlig samvittigh­ed

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark