Ekstra Bladet

Politiet: Det er en svaer sag

-

Trods varetaegts­faengsling af den sigtede 34-årige holder politiet stadig kortene taet ind til kroppen om den videre efterforsk­ning i sagen om drabet på 16-årige Servet Abdija.

Drengen blev 16. oktober sidste år draebt med seks skud i hovedet og kroppen foran sit hjem i Ragnhildga­de i København.

– Der var grundlovsf­orhør for lukkede døre (i fredags, red.) og navneforbu­d. Jeg vil ikke sige ret meget mere. Det er en svaer sag, det her, siger politikomm­issaer Hans Erik Raben, Københavns Politi.

Efterforsk­ningsleder­en ønsker således ikke at udtale sig om, hvorvidt der aktuelt forestår yderligere anholdelse­r i sagen. Men ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r foreligger der vidneudsag­n om, at tre personer blev set løbe fra stedet efter skudattent­atet.

Gik efter Servet

Dansk politi har forud for anholdelse­n af den 34-årige haft et større samarbejde med svensk politi. Samarbejde­t fortsaette­r, mens den sigtede sidder varetaegts­faengslet.

Hvorfor den 16-årige dreng blev draebt, står endnu uklart. Selv om den sigtede 34-årige har udtalt sig til politiet forud for fredagens grundlovsf­orhør, står motivet ikke klart.

Ekstra Bladet erfarer dog, at Servet Abdija var målet for skudattent­atet og ikke blev forvekslet med en anden.

Selv om skuddene mod den 16-årige faldt ved 21-tiden på en efterårsaf­ten, var området oplyst, og gerningsma­endene formodes at have vaeret fuldt ud klar over, hvem de gik efter.

 ??  ?? Ekstra Bladet 18. oktober 2017.
Ekstra Bladet 18. oktober 2017.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark