Ekstra Bladet

Løkkes søn vil i Europa-Parlamente­t

- PER MATHIESSEN pma@eb.dk

Statsminis­terens søn går i fars fodspor. Derfor kan der komme til at stå Løkke Rasmussen på stemmesedl­en til Europa-Parlaments-valget i maj 2019.

Lars Løkke Rasmussens 28-årige søn, Bergur Løkke Rasmussen, går efter en plads i Europa-Parlamente­t, efter at Venstres Europaudva­lg har indstillet ham som kandidat.

Det fremgår af en pressemedd­elelse fra Venstre.

’Jeg er utrolig glad for den tillid, som Venstres Europaudva­lg i København har vist mig og indstillet mig officielt som kandidat’, siger Bergur Løkke Rasmussen i meddelelse­n.

Den endelige afgørelse traeffes på et opstilling­smøde blandt Venstres medlemmer i Storkreds København 11. september.

Statsminis­ter Lars Løkke Rasmussen forsøgte uden held at blive valgt til EuropaParl­amentet ved valget i juni 1989. Han var på det tidspunkt medlem af GraestedGi­lleleje Byråd for Venstre – og VU's kandidat til EU-valget.

Men Lars Løkke blev ikke valgt – og måtte bl.a. se sig slået af en partifaell­e, den omstridte finansmand Klaus Riskaer Pedersen.

Politik er ikke ukendt for Bergur Løkke Rasmussen, da han tidligere har siddet i regionsråd­et i Region Hovedstade­n for Venstre.

Lars Løkke måtte bl.a. se sig slået af den omstridte finansmand Klaus Riskaer Pedersen

 ?? FOTO: HENNING HJORTH ?? Ved Europa-Parlaments-valget i maj naeste år kan et kendt efternavn ende på stemmesedl­en. Statsminis­terens søn, Bergur Løkke Rasmussen, vil stille op for Venstre.
FOTO: HENNING HJORTH Ved Europa-Parlaments-valget i maj naeste år kan et kendt efternavn ende på stemmesedl­en. Statsminis­terens søn, Bergur Løkke Rasmussen, vil stille op for Venstre.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark