Ekstra Bladet

Vi var bare mere frie

-

Med de former, den 19-årige skønhed besad, blev det ikke kun til at vende plader i Jylland og omegn.

Randi blev hurtigt spottet, og efter et par artikler, der beskrev hendes evner til at saette ild i et dansegulv, viste hun sig frem i alt fra Ugens Rapport og Ekstra Bladet til en afslørende billede-serie i Ude og Hjemme og BilledBlad­et.

Sjov og ballade

– Det var jo en anden tid. Vi var bare mere frie, og jeg synes, at det var rart at vaere naturlig og vise sig frem. Det har jeg altid vaeret glad for, og jeg har altid vaeret fotogen, fortaeller hun og viser billeder med bare bryster og uden bukser.

For det var bare sjov og ballade, når man viste sig frem i 70’erne.

Randi fortaeller, at der ikke var nogen, der så skaevt til hende, fordi hun optrådte i både aviser og ugeblade uden tøj på – tvaertimod.

– Jeg har aldrig fået en dårlig kommentar. Og jeg har altid vaeret omsvaermet af maend, men jeg holdt dem langt fra livet.

Hun fortaeller, at bladene dengang tit fik til hende til at fremstå som en, der kunne vaelge og vrage mellem de mange maend, der fandt hende interessan­t.

’Randi elsker at få maendene lagt ned’, stod der i en artikel fra starten af 70’erne.

– Selvfølgel­ig festede jeg med, og jeg snakkede med alle, der ville snakke med mig, men jeg fik altid min søvn. Jeg havde aldrig rigtig kaerester, og jeg blev aldrig gift eller fik børn, for mig har det altid handlet mest om musikken, fortaeller hun.

Behandlet som kvaeg

Og der var naesten heller ikke tid til kaerester med alle de spillejobs rundt i landet samt billeder, der skulle skydes, og modelkonku­rrencer hun skulle deltage i.

– Jeg deltog i Se og Hørkonkurr­encen ’Miss Solskin’, hvor jeg blev nummer

 ??  ?? Årets Rapportpig­e 1973.
Årets Rapportpig­e 1973.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark