Ekstra Bladet

Som dengang

-

to. Men jeg brød mig egentlig ikke om det. Jeg følte lidt, at vi blev behandlet som kvaeg, fortaeller hun.

– Efter konkurrenc­en inviterede chefredakt­øren alle os piger på et glas whisky, men jeg vidste jo godt, hvad han ville, så jeg drak så meget, at jeg blev syg og gik i seng. Naeste morgen gik jeg uden morgenmad eller sagde farvel, det var slet ikke noget for mig, husker Randi tilbage, mens hun viser sorthvide billeder fra konkurrenc­en frem.

Årets Rapport-pige

Randi vandt den anden udgave af Årets Rapport-pige i 1973, og her havde bladet skrevet, at laeserne faldt for ’store, dejlige Randi’ med henblik på, at Randi havde lange ben og store bryster.

– Den kommentar var jeg egentlig ikke så glad for, jeg synes jo ikke, at jeg var en stor pige. Jeg var høj, men jeg var aldrig stor.

Ud over at vinde titlen som Årets Rapport-pige var Randi også vinder af andre konkurrenc­er, hvor det gjaldt om at vaere en flot, unge pige.

– En af mine gode venner var journalist på Ekstra Bladets Aarhus-redaktion. Han tog et billede af mig til en shorts-konkurrenc­e, hvor jeg vandt 500 kroner og kom på forsiden og bagsiden, fortaeller hun og hiver endnu et fotoalbum frem.

Glad for at overraske

Randi var glad for at provokere i sine unge dage, og når hun i dag taenker tilbage på den fraekke billed-serie, hun lavede i Ude og Hjemme, er hun da heller ikke i tvivl om, at nogle måske blev en smule overrasked­e, da de det ’paene’ ugeblad.

– Tror du, de fik kaffen galt i halsen, da de åbnede Ude og Hjemme? Så stod jeg der og var helt bar. Det rørte mig ikke, men det var bare en anden tid. Alle lå på stranden topløse, sådan var det bare, siger hun og knipser med fingrene igen.

30 års pause

åbnede For Randi var tiden med musikken, bladene og opmaerksom­heden fantastisk. Men i 1980 stoppede hun med at saette plader på og spille op til fest.

Det var tid til at prøve noget nyt, men efter en pause på omkring 30 år er Randi tilbage bag pulten og gør det, hun elsker. Underholde­r folk med sin evne til at maerke stemningen og saette den rigtige musik til.

 ??  ??
 ??  ?? Efter en pause på 50 år er Randi tilbage bag pulten på Strandhote­llet.
Efter en pause på 50 år er Randi tilbage bag pulten på Strandhote­llet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark