Ekstra Bladet

Tilbage efter 50 år

-

Den smukke dj har stadig et godt ry. Strandhote­llet i Allinge har valgt at hyre hende, så hun kan spille for hotellets gaester ved et loungearra­ngement.

50 år efter at Randi spillede på det bor nholmske hotel, er hun derfor tilbage i stødet for at give folk den bedste aften med numre fra den tid, hun selv voksede op i.

Og der er en grund til, at Randi bor og spiller på solskinsøe­n.

Randi mødte sin nuvaerende kaereste for ni år siden. De to blev forelskede og flyttede sammen i huset i Allinge.

– Lars er jo herfra, så det virkede meget naturligt at flytte sammen her, siger hun peger rundt i det gule hus, der har vaeret i Lars’ familie i mange år.

Der er en lille aldersfors­kel mellem de to. Randi er 72, og Lars er 54 år.

Lars var allerede vild med Randi, dengang hun spillede for første gang på Bornholm.

– Ja, og jeg kendte jo hans foraeldre, så jeg kom forbi og så ham. Han spaenede rundt og var meget interesser­et, men det var jo ikke noget for mig. Han var jo så ung, siger hun.

Drillet af brødrene

Lars selv husker tydeligt, at han var vild med Randi, allerede den første gang han mødte hende. Sidenhen drillede hans brødre ham med den unge forelskels­e.

– De gav mig Ugens Rapport, hvor hun jo var i, så gemte jeg det jo og kiggede på billederne af hende, fortaeller han om sin kaerlighed til Danmarks første kvindelige dj.

De to blev forelskede i hinanden og besluttede at flytte sammen i huset i Allinge.

Men Randi kan ikke kun vaere på Bornholm. En gang imellem bliver hun nødt til at sprede vingerne og tage hjem til Aarhus.

– Jeg må derover for at maerke byen igen. Jeg har altid vaeret glad for Bornholm, og jeg har fundet mig til ro herover, men jeg har også brug for byen, siger hun.

Derfor er hun også glad for, at byen kan komme til hende i form af jobbet som dj på Strandhote­llet.

– Det er da noget, som jeg glaeder mig meget til. Folk husker mig stadig, og de synes stadig, at jeg er god og dygtig, så det bliver godt at spille igen siger hun.

Glad for sit liv

Og med tre fulde fotoalbums og utallige håndskrevn­e lister over sange, den aeldre kvinde har spillet i sin tid som dj, er der heller ikke nogen tvivl om, at Randi har vaeret glad for det liv, hun har levet.

– Jeg fortryder ingenting. Hvis jeg kunne, ville jeg gøre det hele om igen, siger hun og hiver kufferten med pladerne frem til det naeste job.

 ??  ?? Ekstra Bladets laesere fik i 1971 fornøjelse­n af Randi Kjaersgaar­d, fem år før Side 9-pigen blev ’opfundet’.
Ekstra Bladets laesere fik i 1971 fornøjelse­n af Randi Kjaersgaar­d, fem år før Side 9-pigen blev ’opfundet’.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark