Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at nu behøver alle bilbrande jo nødvendigv­is ikke at vaere påsatte. Min salig onkels bil stod udbraendt i garagen, da han en årle morgen åbnede garageport­en.

Sven Klink

Bejt Vaenge 29 Hjørring

at det altid er trist, når de dygtige, festlige og tilhørende falder fra eller går ned med stress. Snobberne kan vi vaere ligeglade med.

Thomas Schütt Jensen Storkeløkk­en 174 Odense N

at de borgerlige partier har opfundet automatgea­ret til småkrimina­litet. De har sat kontanthja­elpen ned. Og loven tager ikke hensyn til, om tyven er fattig. Bravo – hammeren falder.

Finn Mogensen Solvej 14

Kolding

at spørgsmåle­t er, om EU bør benytte tilfaeldet Trump til at traede ud af USA’s skaermende vinge og laegge afstand til den synkende skude. Den eneste reelle militaere trussel er Rusland. Hvis f.eks. Tyskland levede op til NATO-pagtens krav om at bruge to procent af BNP på militaere formål, ville Tyskland alene råde over et større forsvarsbu­dget end Rusland. Samtidig ville danskerne vaere tvunget til at tage stilling til sit militaere forbehold. Ville det egentlig ikke vaere en fordel med fuldt medlemskab af EU og dermed fuld indflydels­e.

Tom Frederikse­n Kommandant­højen 27 Rønne

at det er så rart, at Thomas Treo er tilbage i topform. Her taenker jeg på reportagen fra Tønder Festival, hvor alt bliver kritiseret sønder og sammen og ikke, som da han interviewe­de sekretaere­n Marie, hvor man troede, han havde fået en hjerneblød­ning

Visti Vester

Solrød Strand

at alle danske husstande skal skaere voldsomt i deres plastikfor­brug for at mindske udledninge­n af det i havene. 100.000 havpattedy­r og over én million fugle dør hvert år på grund af plastforur­ening. Overlader man ansvaret til staten, vil det ikke have nogen betydning, medmindre de private husstande tager ansvar deres del.

Amanda Roer Regstrup

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark