Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

KALUNDBORG: To mandlige familiemed­lemmer på 22 og 51 år blev overfaldet med slag og spark af 10-15 unge maend, hvoraf nogle var maskerede, ved en af boligblokk­ene på Klosterpar­kvej. Gruppen flygtede fra stedet. Ifølge det yngste offer kan motivet til overfaldet vaere haevn forhold til en tidligere retssag, hvor han var vidne.

ROSKILDE: En patrulje på Holbaekmot­orvejen blev opmaerksom på en bil, der var efterlyst som stjålet. Bilen blev standset uden dramatik, og bag rattet var en 15-årig pige fra England. Hun blev anholdt, men løsladt kort efter. Bilen havde hun taget uden samtykke fra et familiemed­lem.

KLAMPENBOR­G: En mand blev passet op af to personer, som truede ham med pistol til at udlevere nøglerne til den personbil af maerket Audi, han netop havde parkeret, hvorefter de to stak af bilen.

Den ene beskrives som afrikanske af udseende med en sort anorak, der var snøret til ved ansigtet, dog ikke foran. Han havde en sort pistol med sølv-munding. SKAERING: Selvom det ikke er første gang, politiet lavede kontrol ved et vejarbejde på Grenåvej, hvor fartgraens­en er sat ned til maks. 50 km/t., kan 41 bilister nu se frem til en hilsen i deres eboks. Syv står til en betinget frakendels­e. En af dem er en bilist, der kørte 95 km/t. I løbet af to timer kom i alt 1200 bilister forbi.

AARHUS: Tissetrang efter en bartur kostede en knaekket tand for en 60årig mand, der blev overfaldet med slag af to maend, så han flaekkede laeben og en tand. Det skete angiveligt, fordi han stod og tissede midt i krydset Kannikegad­e/ Skolegade. Da han forsøgte at ringe til politiet, tog maendene hans mobil og kastede den vaek, inden de kørte fra stedet. Et vidne nåede dog at tage et foto af bilen. RISSKOV: To teenagepig­er bliver sigtet for at forstyrre den offentlige orden, efter de har vaeret i slagsmål på gaden på Tjelevej. Derudover blev deres foraeldre og de sociale myndighede­r underrette­t.

Også en 20-årig mand, der gentagne gange højlydt blandede sig i politiets arbejde, blev anholdt og sigtet for at naegte at give sine oplysninge­r til politiet. i i

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark