Ekstra Bladet

Tysk top-rocker forsøgt likvideret

Dariusch F. er et kendt ansigt i Hells Angels i Hamborg

- FOTO: MARIUS ROEER linette@eb.dk

Det er en berygtet rocker, der blev forsøgt likvideret natten til i går i sin hvide Bentley ved en forlystels­espark på Reeperbahn i Hamborg i Tyskland.

Her blev den staerkt tatoverede tysker ramt af mindst fem skud, mens han holdt for rødt, så blod løb i striber fra forsaedet af luksusbile­n og ned på jorden. Han blev bragt til hospitalet med alvorlige kvaestelse­r, mens gerningsma­nden flygtede fra stedet.

Det er endnu uvist, hvad der ligger bag skudattent­atet, men politiet bekraefter ifølge Bild, at de efterforsk­er i Red Light District-miljøet omkring Reeperbahn, der er kendt for prostituti­on.

Brutal stil

Det højtståend­e tyske Hells Angels-medlem Dariusch F. er ifølge flere tyske medier såkaldt krigsminis­ter i Hells Angels’ afdeling i Hamborg. Det tyske medie Welt kalder ham en af de mest kendte Hells Angels-medlemmer i Hamborg, og han beskrives som den reelle leder af det tyske chapter.

Allerede før han blev en højtplacer­et rocker, blev han kaldt ’Slagteren’, fordi han var kendt for sin brutale stil som kampsports­udøver.

Ifølge Hamburger Morgenpost voksede han op i det rolige kvarter Niendorf i Hamborg, men han blev som 14-årig sendt på en berygtet ungdomsins­titution på grund af dårlig opførsel.

Uddannet snigskytte

Medierne skriver ligeledes, at han efterfølge­nde var i laere på det velrenomme­rede Hotel Baseler Hof, hvor han dog blev smidt ud efter bare en enkelt dag.

Senere kom han i militaertj­eneste, hvor han blev uddannet som snigskytte og sendt til Kosovo.

Efterfølge­nde begik han sig – ifølge Bild – i Red Light District-miljøet.

Ud over at han havde et stort navn i kampsports­verdenen, var han ikke kendt i det kriminelle miljø, før han i marts 2008 skulle rydde op i en konflikt med en rivalisere­nde bande. Her stormede han en Shell-tank. Hans kammerat blev skudt i benet. Da en patruljebi­l kom til stedet, stod han midt på vejen og skød adskillige gange op i luften og tiltrak politiets opmaerksom­hed, mens medskyldig­e kunne flygte. Dariusch F. blev idømt to års faengsel.

Bor eksklusivt

Tyskeren, der bor i HafenCity, et eksklusivt boligkvart­er ved havnen, blev senere medlem af Hells Angels.

Senest er han ifølge flere tyske medier blevet sat i forbindels­e med et angreb mod rockere fra Mongols i december 2015 i Hamborg, hvor de blev beskudt, mens de sad i en taxa. Han er dog aldrig blev tiltalt i den sag.

 ??  ?? Blodigt Rockeren Dariusch F. blev ramt af mindst fem skud. Blodet på hans hvide Bentley vidner tydeligt om den dramatiske episode.
Blodigt Rockeren Dariusch F. blev ramt af mindst fem skud. Blodet på hans hvide Bentley vidner tydeligt om den dramatiske episode.
 ?? FOTO: MARIUS ROEER ?? Dariusch F. kaldes et af de ’mest kendte Hells Angelsmedl­emmer i Hamborg’. Han beskrives som den reelle leder af det tyske chapter.
FOTO: MARIUS ROEER Dariusch F. kaldes et af de ’mest kendte Hells Angelsmedl­emmer i Hamborg’. Han beskrives som den reelle leder af det tyske chapter.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark