Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du traenger til at vaere alene i dag, ligesom du gjorde i går, men du skal passe på, at du ikke overdriver dét du taenker. Der er sikkert ikke daekning for halvdelen af det, og du kan således berolige dig selv, hvis du går og bekymrer dig. I aften traenger du nok til lidt hyggeligt selskab.

TYREN 21/4-21/5

Dine venner er i fokus for dig lige nu, og det er ikke sikkert det er på den behagelige måde. Det er nok ikke en god idé at tage eventuelle konflikter for tungt. Det hele vil vise sig at vaere blaest ud af proportion, og det ser du i aften, hvor du vil traenge til at hvile lidt alene. Giv tid.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du har haft fokus på din målsaetnin­g og på dine ambitioner de seneste par dage, men i dag vil du nok ikke vaere helt tilfreds med dig selv, selvom du sikkert ellers har nået en bunke. Du bør ikke tage dine tanker alt for tungt og seriøst, i aften kan du se et par gode venner.

KREBSEN 22/6-22/7

I dag vil du måske vaere lidt overstadig og du vil sikkert have en tendens til ikke at vaere tilfreds med hverdagens triviliate­ter, selvom der sikkert ellers er sket rigeligt på det seneste. Mere vil have mere, som man siger. I aften falder der dog mere ro over dig, du tager ansvar.

LØVEN 23/7-23/8 SKORPIONEN 24/10-22/11

Du har mange tanker i dit sind for tiden, og hvilke tanker der er vaerd at tage alvorligt, er måske en vanskelig sag i dag. Gør ikke noget overilet, tag tingene med et gran salt, og tael til ti. I aften vil du se mere lyst på tingene, og du vil have trang til at more dig uden bekymringe­r.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Dit parforhold er i fokus for dig i dag, og det kan nok ikke udelukkes at der kan vaere noget drama på dén front. Myg gøres let til elefanter, og kommunikat­ion er til tider en vanskelig sag. I aften går det hele over, og du vil måske nyde hvis der bare er fuldkommen stilhed.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du går fortsat til den på jobbet, og du tager dine arbejdsopg­aver alvorligt. Det kan også vaere at du påtager dig for meget, og at du måske ikke er helt tilfreds med dem omkring dig, der ikke yder i samme omfang. Prøv at tage det roligt, i aften kan du ses lidt med din partner. Du traenger til at have det sjovt, og ansvar er måske ikke lige din kop te i dag. Du vil hellere bare skeje ud, og gøre dét, der falder dig ind. Det kan godt vaere, at det kan give konflikter med andre omkring dig, som måske tager tingene mere alvorligt. I aften er du mere seriøs.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du traenger mest til at vaere hjemme, du kan ikke rigtig overskue hvis der sker for meget, som ikke er inde for en radius du kender. Det kan handle om, at du har meget at spekulere på lige nu, og derfor har du det bedst med at vaere hjemme. I aften vil du nok vaere mere social igen.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Der er mange opgaver på tapetet lige nu, og du farer rundt som en flue i en flaske. Du drøner fra A-Z lige nu, og derfor har du ikke mulighed for at få de pauser du måske har brug for. Pas isaer på i trafikken i dag, flere kører måske lidt overilet. I aften traenger du til at vaere hjemme.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Økonomien har vaeret tapetet for dig på det seneste, og i dag virker den måske ligefrem uoverskuel­ig. Det kan føre til to scenarier, at du enten bruger løs uden omtanke, eller at du bliver naermest angst for at bruge en eneste krone. Find en gylden middelvej i løbet af dagen.

FISKENE 20/2-20/3

Du er stadig fuld af energi, og der er ikke meget du ikke har mod på lige nu. Måske er du ligefrem overmodig, og det kan vaere at du traetter både dig selv og dine omgivelser lidt, når alt kommer til alt. I aften vil du måske traenge til at slappe lidt af, efter en lidt anstrengen­de dag.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark