Ekstra Bladet

VI KENDER HINANDEN UD OG IND

SAMANTHA STOSUR har en forurolige­nde tro på, at hendes egen kampform er bedre end Wozniackis og bliver udslagsgiv­ende

- Troels Christense­n tch@eb.dk

NEW YORK (Ekstra Bladet): Der er gået over ti år siden deres første af i alt tolv indbyrdes møder, så de spillemaes­sige hemmelighe­der mellem Samantha Stosur og Caroline Wozniacki er taet på ikke-eksisteren­de.

Noget andet er så, hvem der i en stegende hed middagstim­e kommer ud på Arthur Ashe Stadium med den bedste dagsform. Det ved begge veteraner, og den 34årige australier, der vandt US Open i 2011, er forurolige­nde fortrøstni­ngsfuld.

– Det er ikke den ideelle lodtraekni­ng, men det er det nok heller ikke for hende, siger hun muntert til de australske journalist­er.

– Det bliver virkelig en test. Jeg ved, at det bliver en virkelig hård kamp, og jeg ved, at jeg skal spille virkelig godt for at vinde den.

Agressiv

Mere Den 34-årige veteran har ikke haft nogen stor saeson, men lige nu føler hun, at formen er for opadgående.

– De seneste uger har jeg fået mere kamptid på banen, og mine traeningsp­as har vaeret virkelig gode, og jeg føler mig helt fit.

– Så laenge, jeg kan holde sammen på mig selv og spille på det niveau, jeg ved, at jeg har, så har jeg lige så stor en chance som nogensinde for at slå Caroline.

– Vi kender hinandens spil ud og ind, for vi har også traenet sammen et utal af gange. Jeg skal spille på min egen måde, vaere aggressiv og lykkes med det.

– Mod en type som hende, der løber så mange bolde op,

kan man godt føle, at man skal slå to vindere for at få pointet. Hun vil fighte og få dig til at slå en ekstra bold hele tiden, så det handler om at finde balancen mellem at vaere aggressiv og ikke miste kontrollen, siger hun og peger på forskellen i kamptraeni­ng:

– Hun har ikke spillet mange kampe siden Eastbourne, mens jeg har haft mere tid på banen. Men du kan ikke laegge for meget i det, for en type som hende vil altid vaere klar til at give alt.

Caro: Jeg er klar

– På den anden side ved man ikke, hvor meget det kan spøge i hendes hoved, siger Samantha Stosur, der efter et skadeplage­t 2017 i dag er verdens nummer 64. Har australier­en en fordel i kampform, kunne den andenseede­de dansker til gengaeld drage glaede af sin status, da hun i går formiddags fik en time at traene i inde på Ashe.

– Det er rart at få lov at komme herind, for banen aendrer sig fra dag til dag, bliver mere slidt og dermed hurtigere. Så det var rart at få traenet her, sagde Caroline Wozniacki, der blandt andet fik sin hittingpar­tner til at imitere Stosurs staerke serv.

– Det var en god sidste traening. Jeg føler mig rigtigt godt tilpas. Jeg er klar til i morgen.

Danskeren, der har vundet syv af de tolv opgør, går på banen klokken 18, dansk tid.

Mine traeningsp­as har vaeret virkelig gode, og jeg føler mig helt fit Samantha Stosur

 ?? FOTO: AP ?? Selvtillid­en i top– Det er ikke den ideelle lodtraekni­ng, men det er det nok heller ikke for hende, fortalte australske Samantha Stosur før dagens møde med Caroline.
FOTO: AP Selvtillid­en i top– Det er ikke den ideelle lodtraekni­ng, men det er det nok heller ikke for hende, fortalte australske Samantha Stosur før dagens møde med Caroline.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark