Ekstra Bladet

FCM vil kapre Simon Tibbling

- MADS GLENN WEHLAST mgw@eb.dk

Der kan udvikle sig lidt af et transferdr­ama hen mod slutningen af transfervi­nduet, der lukker fredag aften ved midnat.

Sportsblad­et i Sverige kan således afsløre, at FC Midtjyllan­d har lagt et bud på Brøndbys Simon Tibbling.

Ekstra Bladet har fået bekraeftet fra kilder, at oplysninge­r om buddet er korrekt.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r er der dog tale om et bud på 7,5 mio. kr.

Det bud er naturligvi­s blevet totalt afvist af Brøndby, der har Simon Tibbling på kontrakt de naeste fire år og slet ingen planer om at saelge midtbanesp­illeren.

Latterlig og useriøst

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r er latterlig og useriøst nogle af de ord, man møder på Vestegnen om buddet fra de danske mestre.

Men føleren fra FC Midtjyllan­d kan sagtens ses som om, at de danske mestre igen forsøger med et langt mere realistisk bud hen mod fredagens lukning af transfervi­nduet. For FC Midtjyllan­d har i sandheden økonomien til at forstaerke sig, hvis klubben virkelig ønsker Simon Tibbling på kontrakt i klubben.

Alting har en pris

Der skal formentlig et bud i naerheden af 35 mio. kr. eller mere, hvis Brøndby overhovede­t skal overveje at saelge Simon Tibbling, der i sidste saeson var en stor profil, mens saesonstar­ten i år har vaeret lidt mere svingende. Hvor om alting er, hersker der ingen tvivl om, at Brøndby meget nødigt vil saelge en spiller til en af de største rivaler i Superligae­n.

Alle spillere har dog en pris. Sådan er det også med Simon Tibbling, og hvis der lander et bud i niveauet 35 mio. kr., vil Troels Bech formentlig få svaert ved at afvise det, selv om FC Midtjyllan­d skulle vaere køberen.

FC Midtjyllan­d har lige nu midlerne til at lave en stor intern Superligat­ransfer, hvis klubben ønsker at sen- de et signal til rivalerne i toppen.

I søndags sagde Simon Tibbling til Ekstra Bladet, at han er 99,9 procent sikker på, han bliver i Brøndby efter transfervi­nduet er lukket natten til fredag. Men han tilføjede også: ’Man skal aldrig sige aldrig. Der skal et utroligt stort bud og et mirakel, hvis jeg skal skifte klub.’

En meget god spiller

Sportsdire­ktør Troels Bech slog ved samme lejlighed fast, at Brøndby er i en position, hvor klubben ikke er tvunget til at saelge her og nu.

FC Midtjyllan­ds sportsdire­ktør, Svend Graversen, har overfor Sportsblad­et følgende kommentare­r til historien om interessen for Simon Tibbling:

– Simon Tibbling er en meget god spiller, men det synes jeg også, at Viktor Fischer er i FC København.

– Det er meget sjaeldent, at der sker et skifte mellem de danske topklubber, siger Svend Graversen.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? FC Midtjyllan­d har budt 7, 5 mio. kr. på Brøndbys Simon Tibbling.
FOTO: LARS POULSEN FC Midtjyllan­d har budt 7, 5 mio. kr. på Brøndbys Simon Tibbling.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark