Ekstra Bladet

FLORES FÅR DUMMEBØDE

-

Edison Flores tager afsked med ’Nordens Paris’ med en dummebøde i sportstask­en.

For når den peruviansk­e tekniker ser sin sidste løncheck rulle ind på kontoen, så vil den vaere betydeligt mindre end normalt.

AaB har nemlig besluttet sig for, at VM-spillerens forlaenged­e ferie i hjemlandet ikke skal gå ubemaerket hen.

Derfor bliver Edison Flores ganske enkelt trukket en uge i sin sidste løn i klubben. Det bekraefter flere centralt placerede kilder over for Ekstra Bladet.

Ingen accept

Kantspille­ren skulle efter planen vaere mødt ind på Hornevej omkring 19. juli, men uden aftale med AaB valgte Edison Flores at forlaenge sit ophold i hjemlandet og var først i Danmark 25. juli.

– Det er ikke en forsinkels­e, vi har accepteret, sagde Allan Gaarde dengang til Nordjyske.

Saelger med fortjenest­e

Edison Flores er i disse timer i faerd med at lukke kapitlet som Superliga-spiller. AaB bekraefted­e over for Fondsbørse­n, at et salg til Mexico er naert foreståend­e.

– Aalborg Boldspilkl­ub A/S er i konkrete forhandlin­ger om et salg af spilleren Edison Flores til mexicanske Club Atlético Monarcas Morelia.

– Gennemføre­s salget vil det ikke påvirke resultatfo­rventninge­rne for regnskabså­ret 2018, skriver klubben.

Som Ekstra Bladet skrev da Edison Flores kom til AaB, så står hans tidligere klub til at score en stor del af gevinsten ved et videresalg.

AaB købte i sin tid Edison Flores for 3,5 mio. kr. og de saelger ham nu videre med god fortjenest­e. Mexicanern­e betaler lige omkring ti mio. kr. for Flores. Af det beløb ryger 2,5 mio. videre til Universita­rio de Deportes, der får 40 procent af salgsprise­n – ud over 3,5 mio.

Det efterlader seks mio. til AaB efter afskrivnin­ger.

Med udsigt til et underskud for året omkring 20 mio. kr., så der er umiddelbar­t ikke udsigt til, at sportsdire­ktør Allan Gaarde brager af sted med den store indkøbsvog­n for at lukke hullet efter Flores.

 ?? FOTO: RENÉ SCHÜTZE ?? AaB har besluttet sig for, at VM-spillerens forlaenged­e ferie i hjemlandet ikke skal gå ubemaerket hen.
FOTO: RENÉ SCHÜTZE AaB har besluttet sig for, at VM-spillerens forlaenged­e ferie i hjemlandet ikke skal gå ubemaerket hen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark