Ekstra Bladet

KADRII VIL TIL UDLANDET

-

I Parken bliver der hverken panik eller optraek til megen travlhed, uanset om FC København torsdag indløser billet til Europa Leaguegrup­pespillet.

Ståle Solbakken har den trup, han har brug for. Både til at forsvare førsteplad­sen i Superligae­n og til et muligt travlt efterår i Europa League, hvis Atalanta bliver slået ud.

Taet på løsning

Men der kan forsvinde et par marginalsp­illere fra Ståle Solbakkens trup. Bashkim Kadrii, der ikke har fået ét minut spilletid i Superligae­n i denne saeson, har ingen fremtid i klubben. AaB har vaeret på banen, ligesom AGF har vist interesse, men Kadrii vil tilsynelad­ende gerne til udlandet. Der skal findes en løsning for ham et sted, hvor han kommer til at spille fodbold. Og det kommer også til at ske de kommende dage.

Det kan også betyde farvel for tjekkiske Michael Lüftner, der er røget langt ned i stopper-hierarkiet i FC København.

Tjekken, der kostede mere end 11 mio. kr., har lang vej til spilletid. For Ståle Solbakken handler det om at få sine penge hjem, hvis han skal saelges her og nu.

Han er godt nok fjerdevalg­et, men der kan blive brug for ham, hvis efteråret bliver travlt med Europa Leaguegrup­pespillet. Ståle Solbakken kommer under alle omstaendig­heder ikke til at saelge ham for spotpris.

 ??  ?? n,
n,

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark