Ekstra Bladet

DESPERATE EFTER KIRKEVOLD-SALG

-

Hobro har laenge sukket efter at få Pål Alexander Kirkevold i aktion – fredag aften lykkedes det så, da nordmanden fik 80 minutter mod AGF.

Sidste saesons Superligat­opscorer har vaeret savnet stort.

Men det har ikke vaeret målene, som Hobro har savnet.

Bundholdet har savnet en kampklar Kirkevold, fordi klubben har desperat brug for at saelge ham.

Da Hobro forlaenged­e aftalen med Pål Alexander Kirkevold i vinter, så var det hele tiden taenkt som en korttids-investerin­g.

Voldsom udgiftspos­t

Oprykkerne havde brug for nordmanden­s mål i kampen for at nå slutspille­t. Og så skulle det bane vejen for et lukrativt salg denne sommer.

Den plan har skaden forpurret, og Hobro står nu i en presset situation, hvor månedslønn­en på omkring 200.000 kr. er en voldsom udgiftspos­t i den lille klub.

Hobro ligger sidst i Superligae­n og har udsigt til en saeson, hvor nedrykning bliver et centralt tema. Det betyder markant faerre indtaegter, hvilket gør lønposten til Pål Alexander Kirkevold til at udgøre et større problem.

Derfor er klarmeldin­gen fra Pål Alexander Kirkevold veltimet – fordi det åbner døren for et salg, der forventes at kunne indbringe fem-syv mio. kr.

 ?? FOTO: HENNING BAGGER ?? Pål Alexander Kirkevolds månedsløn på omkring 200.000 kr. er en voldsom udgiftspos­t i Hobro.
FOTO: HENNING BAGGER Pål Alexander Kirkevolds månedsløn på omkring 200.000 kr. er en voldsom udgiftspos­t i Hobro.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark