Ekstra Bladet

Groningen napper Pohl

-

Allerede inden kampen kunne AaB-sportschef Allan Gaarde fortaelle til TV3 Sport, at AaB-angriber Jannik Pohl ikke var med i truppen, fordi klubben er i gang med at saelge ham. En afløser skulle også vaere på vej.

Ekstra Bladet forstår på kilder i Holland, at det er Groningen, der atter indlemmer en dansker i truppen.

Den høje og hurtige angriber har haft svaert ved at finde nettet i AaB-trøjen, men til gengaeld høstede han masser af anerkendel­se sidste saeson for sin kaempe ar- bejdsindsa­ts for holdet.

Og da nordjydern­e faldt mod Esbjerg, så var det svaert ikke at taenke lidt på, hvordan det mon var gået, hvis Jannik Pohl havde vaeret i trøjen til at traette det småtunge vestjyske centerfors­var.

– Selvfølgel­ig kunne vi maerke, at Jannik var vaek. Pohls hurtighed gør ondt på modstander­ne. Men som jeg ser kampen, så er det den manglende kvalitet i afslutning­erne, vi taber på. Vi skaber egentlig en masse chancer, men vi sparker dem bare ikke ind, sagde Jores Okore.

– Det er pisse-aergerligt, fordi jeg synes faktisk, at vi spillemaes­sigt er på vej i en rigtig god retning, og en sejr havde gjort godt, sagde han.

Afløser på vej

AaB’s sportsdire­ktør Allan Gaarde erklaerede efter kampen, at nordjydern­e er på vej til at lande en afløser for Jannik Pohl, der hentes i udlandet. Dermed stryger han samtidig Pål Alexander Kirkevold og Bashkim Kadrii fra listen over mulige afløsere.

 ?? FOTO: HENNING BAGGER ?? Jannik Pohl fortsaette­r i hollandsk fodbold.
FOTO: HENNING BAGGER Jannik Pohl fortsaette­r i hollandsk fodbold.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark