Ekstra Bladet

Jason Watt: Hülkenberg burde have fået karantaene

-

Tre strafpoint på licensen og ti strafplace­ringer i Italiens grand prix.

Sådan lød straffen til Nico Hülkenberg, efter han var skyld i det voldsomme sammenstød i forbindels­e med starten på det belgiske grand prix søndag eftermidda­g.

Tyskeren burde dog få karantaene på grund af sin kørsel – akkurat som Romain Grosjean gjorde i 2012.

Det mener Ekstra Bladets Formel 1-ekspert, Jason Watt i hvert fald. Under chatten med Ekstra Bladets laesere slog Watt flere gange fast, at det burde koste et løbs karantaene for Hulkenberg.

Missede bremsepunk­tet

En laeser, der kalder sig Måvens spurgte, om ikke Hülkenberg skulle have et løbs karantaene for sin rolle.

’Det kan du have ret i. Det var noget af en monsterfej­l at lave, og den kostede dyrt for mange andre. Jeg synes faktisk, at et løbs karantaene ville vaere på sin plads’, lød svaret fra Jason Watt.

Han gentog pointen igen senere, da spørgsmåle­t om en passende straf endnu en gang dukkede op.

’Et løbs karantaene, og straffen at skulle skrive ’most unsporting driver of the race’ på sin køredragt i tre løb’, lød det sarkastisk fra Jason Watt med henvisning til, at det var den svada Hülkenberg gav Kevin Magnussen under et live-interview efter en lige lovlig frisk kørsel fra danskeren.

Fernando Alonso var da heller ikke sen til at skyde skylden på Nico Hülkenberg efterfølge­nde.

– Jeg så Hülkenberg i bakspejlet med alle fire hjul låst. Han missede bremsepunk­tet fuldstaend­igt, ligesom Grosjean gjorde det i 2012 og spillede bowling med os, sagde spanieren.

sc

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Hülkenberg i den gule racer var skyld i det voldsomme uheld umiddelbar­t efter starten i Spa.
FOTO: RITZAU SCANPIX Hülkenberg i den gule racer var skyld i det voldsomme uheld umiddelbar­t efter starten i Spa.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark