Ekstra Bladet

FCM: Tibbling spiller for lidt

- THOMAS N. ANDERSEN JOHNNY W. KOKBORG tna@eb.dk og jwk@eb.dk

Der er fuld gang i spincirkus­set mellem Brøndby og FC Midtjyllan­d.

Mandag kom det nemlig frem, at FC Midtjyllan­d har budt 7,5 millioner kroner for Brøndbys svenske kreatør Simon Tibbling.

Det bud er blevet behørigt afvist med fraserne ’latterligt’ og ’useriøst’ kastet efter det fra Vestegnen.

Som Ekstra Bladet har beskrevet i en analyse, så peger alt dog på, at det bliver starten på et bud-forløb, hvor ulvene vil afprøve, om der kan drives en kile ind mellem Brøndbys sportsdire­ktør, Troels Bech, og Alexander Zorniger. Ganske belejligt op til søndagskam­pen i Superligae­n.

Større rolle på Heden

Over for Ekstra Bladet fastholder FC Midtjyllan­ds sportsdire­ktør, Svend Graversen, at man ser Simon Tibbling som en dygtig spiller, der ville kunne få en større rolle på Heden end på Vestegnen, hvor svenskeren bl.a. var baenket mod FCK og Genk.

– Vi ser en spaendende spil- ler i Simon Tibbling, der spiller for lidt, og som ville passe rigtig godt ind i vores setup.

– Men jeg kan ikke kommentere på bud og andre detaljer i den sidste, afgørende del af transfervi­nduet, siger Svend Graversen.

Brøndby har Simon Tibbling på kontrakt de naeste fire år og slet ingen planer om at saelge midtbanesp­illeren, ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r.

Mandag sagde Simon Tibbling til Ekstra Bladet, at han er 99,9 procent sikker på, han bliver i Brøndby efter transfervi­nduet er lukket natten til fredag. Men han tilføjede også:

– Man skal aldrig sige aldrig. Der skal et utroligt stort bud og et mirakel, hvis jeg skal skifte klub, sagde han søndag efter kampen mod Vendsyssel.

FCM har midlerne

Alle spillere har dog en pris. Sådan er det også med Simon Tibbling, og hvis der lander et bud i niveauet 35 mio. kr., vil Troels Bech formentlig få svaert ved at afvise det, selv om FC Midtjyllan­d skulle vaere køberen.

FC Midtjyllan­d har lige nu midlerne til at lave en stor intern Superliga-transfer, hvis klubben ønsker at sende et signal til rivalerne i toppen.

Transferre­korden mellem to danske klubber er 21 mio. kr., da Jonas Borring gik fra OB til FC Midtjyllan­d.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Svend Graversen (tv.) sammen med FCM-direktør Claus Steinlein har kun rosende ord tilovers for Simon Tibbling.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Svend Graversen (tv.) sammen med FCM-direktør Claus Steinlein har kun rosende ord tilovers for Simon Tibbling.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark