Ekstra Bladet

Janni Spies og Michala Kjaer dropper sag mod Se og Hør

Mor og datter opgiver at få erstatning

- CHRISTIAN ØRTOFT RUNE MELCHIOR SJØRVAD FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ortoft@eb.dk; rms@eb.dk

Janni Spies og Michala Kjaer opgiver at få erstatning fra Aller og den tidligere Se og Hør-chefredakt­ør Kim Henningsen i den såkaldte Se og Hør-sag.

Deres pr-agent oplyser til Ekstra Bladet, at retssagen haeves.

Mor og datter vurderer, at de i en eventuel retssag ville skulle fremlaegge en raekke oplysninge­r om brug af deres kreditkort, og det ønsker de ikke.

– Dermed ville Michala og jeg udsaette os for det selv samme, som vi netop anlagde sag mod Aller og Kim Henningsen for at gøre, nemlig at videredist­ribuere personføls­omme oplysninge­r, oplyser Janni Spies i en pressemedd­elelse.

Michala Kjaer

Janni Spies og Michala Kjaer var blandt en gruppe af kendte, som den såkaldte tys-tys-kilde sladrede om til ugebladet Se og Hør.

Kilden havde via kreditkort-udstederen Nets adgang til de kendtes kreditkort­transaktio­ner.

Faengselsd­omme

Det kostede tilbage i 2016 faengselsd­omme til to tidligere Se og Hør-chefer og to tidligere journalist­er på ugebladet.

Selv om mor og datter har droppet sagen, udtaler Michala Kjaer i pressemedd­elelsen, at hun ligesom sin mor ikke er villig til at fremlaegge mere informatio­n af privat karakter.

– At vi nu selv skal fremlaegge yderligere dokumentat­ion, som ikke tidligere har vaeret offentligt tilgaengel­ig, om kreditkort­transaktio­ner som bevis i sagen, tager jeg afstand fra, understreg­er 28-årige Kjaer.

Kim Henningsen har ikke ønsket at stille op til interview, men hans advokat, Kåre Pihlmann, skriver i en mail til Ekstra Bladet, at han er glad for, at sagen har fået en afslutning.

At vi nu selv skal fremlaegge yderligere dokumentat­ion om kreditkort­transaktio­ner som bevis i sagen tager jeg afstand fra

Positiv beslutning

’Det er naturligvi­s en positiv afslutning på sagen for Kim Henningsen, og det er glaedeligt, at Janni Spies og Michala Kjaer tager den naturlige konsekvens af Retten i Lyngbys tidligere frifindels­e af Kim Henningsen’, skriver han i en mail.

Ifølge Pihlmann var der afsat 15 hele dage til retssagen, og han mener derfor, at det er et økonomisk klogt valg at droppe sagen.

’Janni Spies og Michala Kjaer sparer utvivlsomt et meget betydeligt beløb i sagsomkost­ninger ved at opgive sagen nu sammenlign­et med, hvad de ellers skulle betale’, slutter advokat Kåre Pihlmann.

 ??  ?? ’Janni Spies og Michala Kjaer sparer utvivlsomt et meget betydeligt beløb i sagsomkost­ninger ved at opgive sagen nu’, skriver Kim Hemmingsen­s advokat.
’Janni Spies og Michala Kjaer sparer utvivlsomt et meget betydeligt beløb i sagsomkost­ninger ved at opgive sagen nu’, skriver Kim Hemmingsen­s advokat.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark